«Нереальний образ»: Бузова випустила новий кліп, де засвітила новий імідж з ефектним «кінським хвостом»

Ольга Бузова - королева епатажу і гучних скандалів, любить дивувати публіку цікавими витівками. На цей раз її новий кліп не став винятком.

Епатажна російська співачка і блоггерша, екс-ведуча програми Дом-2 Ольга Бузова записала новий музичний кліп. Примітним стало те, що за пару хвилин кліпу Бузова продемонструвала відразу кілька відвертих нарядів. Найбільш пам’ятним виявився style в стилі кінця 90-х, в якому зірка приміряла шортики «варенки» зі шнурівкою, блискучий ліф і куртку на заклепках з принтом у вигляді різнокольорових написів.

Співачка зняла новий багатообіцяючий кліп: від кінського хвоста до лука з минулого століття

Оля Бузова
Оля Бузова

Як аксесуари ведуча «Дому-2» обрала сережки у вигляді знаку «долар» і сріблясту косинку на шиї. Увагу приваблювала і нова зачіска артистки у вигляді високого «кінського хвоста», зібраного на маківці. Однак замість розпущених локонів в ньому були численні африканські косички. Шанувальники в коментарях відзначили, що Ольга Бузова виглядає шикарно, і в черговий раз знайшла чим їх здивувати.

Деякі припустили, що такими діями епатажна знаменитість намагається повернути Даву.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.