Глюкозі заборонили в Україну: мінімум три роки шанувальники не зможуть почути її пісні наживо

Співачка Наталя Іонова слідувала з Росії в Україну, однак на кордоні дівчину "обламали ".

У себе в Інстаграмі Глюкоза опублікувала відео, де вона розмовляє з представниками Державної прикордонної служби України. Представники відомства ставлять запитання з приводу того, як давно Наталя була в Криму, куди їздила, якою була мета візиту. В кінці ролика голос за кадром, очевидно представник прикордонної служби, оголошує Наталії Іонової результат – їй відмовлено в дозволі візиту, і заборонено відвідувати Україну три роки. Також співробітник дає копію рішення.

 

“Знову? “: Глюкозі заборонили в’їзд в Україну на три роки

 

7 серпня в аеропорту “Бориспіль” росіянку Наталію Іонову відправили додому із забороною на в’їзд в країну. Артистка прилетіла в Україну рейсом з Мінська. Коли вона оформляла документи в аеропорту, співробітники прикордонного контролю виявили – Іонова незаконно відвідувала Крим і давала там концерти. За інформацією слідства, вона їздила на півострів незаконно. Хоча сама співачка стверджує – була в Криму ще сім років тому – в 2013 році до початку дії обмежень.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.