Вся правда про серіал “Свати”: коли чекати нового сезону і що сталося на майданчику?

Сьомий сезон серіалу "Свати " телеглядачі чекають з нетерпінням, проте актори, які зараз задіяні у знімальному процесі, впевнені, доля робить все, щоб прем'єра не відбулася.

Актор Данило Бєлих, який грає в серіалі Макса Ковальова, сина Ольги Миколаївни і тата Женьки, поділився у себе в Інстаграм подробицями. Там Данило розповів, що зараз вже відзнято частину сезону. Актор уточнив, що це буде абсолютно новий формат – повернення в минуле, де Будько і Ковальови ще зовсім молоді. Однак на цьому не закладена сюжетна лінія, а лише подається передісторія.

Свати-7 можуть не вийти на екрани: творці фільму не знають коли зможуть повернутися до зйомок

Спочатку проект планувалося випустити на екрани в 2015 році. Однак через політичні протистояння деяким акторам був заборонений в’їзд на територію країни, а в Україні взагалі на державному рівні заборонили показ серіалу. Однак режисери та продюсери не здалися, і відвоювали своє право на “Свати “.

Наступним ударом став коронавірус, який перервав знімальний процес в селі під Мінськом. І тепер, через протести, які невідомо коли закінчаться, творці серіалу вирішили не відновлювати зйомки.

 

“Упевнений, ми обов’язково ще попрацюємо і випустимо багато прекрасного і гідного вашої уваги “, – написав Данило Бєлих.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.