«Так часто я ніколи не думав про суїцид»: Борис Левін з «Інтернів» харчується простроченими продуктами

Дмитро Шаракоіс - російський актор, який прославився роллю Левіна в серіалі Інтерни. Однак акторська кар'єра не пішла вгору, і зараз у Дмитра-Бориса не найпростіші часи.

Як відомо, два роки тому Шаракоіс остаточно усвідомив – зараз йому не знайти гідну роботу в Росії. Він взяв всі свої гроші і поїхав підкорювати Лондон. Актор працював у закладах громадського харчування, в таксі і навіть на будівництві. Щоб якось підтримувати творчу діяльність, Дмитро завів Ютуб-блог, де розповідає про життя в Лондоні.

Дмитро Шаракоіс веде блог в Ютуб про життя в Лондоні для переселенців
Дмитро Шаракоіс веде блог в Ютуб про життя в Лондоні для переселенців

Їсть майже прострочені продукти і живе на копійки: як змінилося життя одного з найпопулярніших героїв Інтернів

Сам Дмитро розповів у відеоролику, що купує продукти, у яких скоро закінчується термін придатності. Вони продаються в звичайному супермаркеті зі спеціальною наклейкою, і коштують, як правило, значно дешевше.

 

«І нічого страшного в цьому немає. І фрукти, і м’ясо, і хліб, і молочка з такою наклейкою стабільно живуть ще дня три. Використовуйте цей лайфхак для економії. Сендвічі з тунцем можна взяти за 5-10 пенсів (10 рублів). Серед фастфуду «Макдональдс» і «Бургер кінг» завжди були моїми фаворитами. За два фунта за спеціальним кодом-купону можна взяти п’ять бутербродів і картоплю. Соуси в Великобританії безкоштовні. Воду я п’ю з-під крана, вона тут питна – за два роки на здоров’ї це ніяк не позначилося », – ділиться Дмитро.

 

Всі охочі допомогти Дмитро Шаракоісу можуть подивитися відеоролики, взяти звідти реквізити і перевести частину коштів безпосередньо на його карту. Як уточнює сам Діма, грошей жертвують трохи, але це теж істотна надбавка до його зарплати.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.