Олег Винник не любить, коли його шанувальниць називають вовчицями: вовчиця у нього тільки одна і це Таюне

Вітчизняний натуральний блондин розповів, який сенс несе пісня «Вовчиця» особисто для нього. Виявляється, Олег Винник не любить, коли прихильниць його творчості називають вовчицями.

Співак став справжнім проривом на вітчизняній естраді ще кілька років тому. З тих пір його популярність тільки зросла, адже він встиг закохати в себе мільйони слухачок і прикувати до себе особливо пильну увагу преси.

Вовчицями фанаток Винника прозвали після виходу його пісні «Вовчиця». Вона перетворилася у справжній хіт, а мова в ній йде про голодну вовчицю, що дивиться на місяць і думає, що це «паляниця» та сподівається нагодувати нею маленьких вовченят. Крім того, вона втратила свою любов, від чого її серце плаче ночами.

«Хотілося з одного боку показати наївне творіння, а з іншого — заховану глибоку біль», — пояснив Олег.

Олег Винник
Олег Винник

З огляду на глибокий сенс пісні, Винник не схвалює те, як називають його шанувальниць:

«Там йдеться про серйозні речі, а люди вихоплюють щось з контексту і починають римувати. Дуже багато хто ображається і я це помічаю. Мені самому не подобається таке нав’язування, хоча це вже стало якоюсь візитівкою».

Пізніше стало ясно, що цей хіт в якійсь мірі навіть став пророчим — «Вовчиця» написана за три роки до важких подій в Україні.

Поклонницы Олега Винника
Шанувальниці Олега Винника

До речі, на концерти артиста ходять і чоловіки, незважаючи на те що більша частина його аудиторії — жінки. Особливо Олег радіє, коли глядачі приходять парами.

А ось недавно герою статті довелося виступити перед порожнім стадіоном. Вся справа в карантину, через якого можна влаштовувати масові зібрання людей.

Популярне

Схожі статті

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.

Десерт смачніший за Кіндер Пінгві: шоколадний торт, від якого домашні в захваті. Роблю майже щодня і мало

Вологий шоколадний торт, перемащений ніжним вершковим кремом, сподобається як дорослим, так і дітям. Готується все елементарно просто — спробуйте!

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.