66-річна Любов Успенська всиновила трирічного хлопчика і розповіла, як все сталося

Королева шансону нарешті здійснила свою давню мрію — Любов Успенська всиновила дитину. Співачка розповіла, як все було насправді.

Любов Залманівна не тільки артистка, але і мати — у неї є доросла дочка Тетяна Плаксіна. Однак ще в молодості співачка пережила важку трагедію — її двоє синів-близнюків померли. Один малюк не вижив при пологах, а другий пішов слідом за братом через кілька днів. З тих пір зірка завжди хотіла мати сина і нарешті це сталося.

Такою новиною героїня статті поділилася в своєму Instagram, порадувавши підписників відео з першої зустрічі матері та її прийомної дитину.

Звичайно, шанувальники виконавиці тут же обсипали її поздоровленнями:

  • «Нічого собі! Любочка, ви молодець»;
  • «Вітаю, до сліз! Щастя вам з синочком і любові»;
  • «Будьте щасливі і виховуйте сина справжнім чоловіком».

Не залишилися осторонь і зіркові друзі Успенської. Микола Басков побажав дитині рости здоровим і щасливим, його прикладу послідували Катя Лель і Глюкоза.

Любов Успенська з Міланою Тюльпановою
Любов Успенська з Міланою Тюльпановою

Незабаром Любов Залманівна запустила прямий ефір разом зі своєю подругою Міланою Тюльпановою, яка є колишньою дружиною футболіста Олександра Кержакова.

Дами вирішили поспілкуватися з підписниками і тоді ж зізналися, що насправді нікого співачка не всиновлювала і що це син Мілани Артем.

Милана Тюльпанова с сыном Артемом
Мілана Тюльпанова з сином Артемом

Після цього пішов шквал критики від фанатів Успенської:

  • «Поверніться обличчям до своєї чудової донечки. Ви їй потрібні, а не чужим хлопчикам»;
  • «Клоунада»;
  • «А Кержаков знає, що його сина уже сиротою нарекли?».
Любовь Успенская со своей дочерью Татьяной
Любов Успенська зі своєю дочкою Тетяною

Зірка ніяк не відреагувала на таке масове несхвалення з боку шанувальників, хоча їй до цього не звикати. Любов регулярно стає учасницею будь-яких скандалів, тому тримати оборону від недоброзичливців вона вже навчилася.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.