Куди пропала Діана Гурцкая, і як виглядає співачка зараз

На початку 2000-х років чарівна брюнетка в сонцезахисних окулярах зуміла зачарувати світ своїм чудовим голосом.

Діана Гурцкая – російська і грузинська естрадна співачка, пік популярності якої припав на початок 2000-х років. Відсутність зору не завадило дівчині зробити музичну кар’єру і завоювати серця мільйонів шанувальників. Діана Гурцкая стрімко увірвалася в світ шоу-бізнесу і, на жаль, так само швидко його покинула, через 10 років. Незважаючи на це, співачку пам’ятають і зараз. Чим займається, і як виглядає Діана Гурцкая зараз?

Вроджена сліпота не завадила дівчині домогтися успіху

Дитячі фотографії Гурцкой
Дитячі фотографії Гурцкой

Діана Гурцкая народилася в грузинській багатодітній родині. Ще з народження їй поставили діагноз – вроджена сліпота. На думку лікарів, у Гурцкой не було жодного шансу, щоб бачити. Батьки дівчини вирішили віддати її в спеціалізовану школу-інтернат для незрячих дітей. У 8 років Діана почала займатися з педагогом по вокалу, а через пару місяців захотіла навчитися грати на фортепіано.

У шоу-бізнес дівчині допоміг пробитися Ігор Ніколаєв, який помітив співачку на одному з музичних конкурсів. Миколаїв написав для співачки кілька хітів і допоміг в просуванні. У 2002 році вийшов альбом Гурцкой «Ти знаєш, мама», який зробив співачку по-справжньому популярною. Згодом Діана відійшла від шоу-бізнесу і почала займатися громадською і політичною діяльністю. Гурцкая стала членом комісії у справах інвалідів при президенті Росії.

Діана Гурцкая
Діана Гурцкая

У 2017-2018 роках артистка повернулася на телебачення в ролі ведучої відомої телепередачі, а на початку 2020 року Гурцкая спробувала повернутися в шоу-бізнес, записавши новий альбом. Однак цього разу він не справив бажаного враження на публіку.

Особисте життя, і як зараз живе Гурцкая

Незважаючи на свою особливість, Діана все користувалася популярністю у чоловіків. У 2005 році дівчина вийшла заміж за адвоката Петра Кучеренко і народила сина Костю. До слова, пара счаслива разом вже більше 15 років. Відомо, що вони зараз планують другу дитину.

Гурцкая з чоловіком і сином
Гурцкая з чоловіком і сином

Діана Гурцкая протягом довгих років веде активну благодійну роботу, допомагаючи дітям з обмеженими можливостями. Діана є главою фонду «За покликом серця», який спрямований на надання допомоги незрячим дітям.

Зовсім недавно співачка вперше показала, як виглядає без звичних окулярів, опублікувавши фотографії.

Одна з останніх фотосесій Гурцкой
Одна з останніх фотосесій Гурцкой

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.