Мокра Ірина Дубцова показала великі “очі “, намочивши їх у блакитній воді

Популярна співачка Ірина Дубцова опублікувала у себе в Інстаграм відео з відпустки, де дівчина плюскається в обтягуючому купальнику в блакитний водичці.

Як видно з геолокації, Дубцова разом зі своєю сім’єю відправилася підкорювати Туреччину. Чи не зупинила її навіть епідемія коронавируса, через яку усіх закликають залишатися вдома і відмовитися від зайвих поїздок.

Шанувальники переглянули відео кілька сотень тисяч разів і залишили десятки тисяч лайків. У коментарях фоловерів помітили, що у Дубцової відмінні форми і є на що подивитися.
Відзначимо, Ірина Дубцова – російська співачка, поетеса і музичний композитор. Раніше вона виступала в не дуже популярної групи “Дівчата “, проте найбільше заявила про себе як сольна вокалістка.

Зараз вона активно виступає, встигає вести сімейні справи і перебуває у відмінній фізичній формі. Напевно, саме це і дозволяє дівчині так відкрито публікувати і знімки, і відео в купальнику.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!