Волочкова в гамаку сіла на шпагат: гнучкості можна тільки позаздрити, Джигурда пускає слину

Епатажна російська балерина і шоу-діва Анастасія Волочкова нерідко радує аудиторію Інстаграма своїми акробатичними трюками.

Цього разу бізнес-леді і знаменитість залізла в гамак і сіла на шпагат так, що виблискували все її потаємні місця.

Епатажне фото блондинка в купальнику і прозорій накидці підписала так: “Прекрасне початок дня “. Як зрозуміло з геометкамі, Анастасія Волочкова в кінці літа вирішила відправитися на відпустку. На готелі не продешевила, і зупинилася в легендарному Rixos Sungate. І це незважаючи на те, що сьогодні у неї стався неприємний казус з банком. Судові пристави списали велику суму грошей – 200 тисяч рублів. Кошти були автоматично списані з карти без відома Насті. Про це докладніше вона розповіла в своєму пості.

Волочкова уточнює, що ці гроші у неї вже списували в квітні цього року, і вона повертала їх через суд. Історія нібито в тому, що її звинувачують в неоплачених податки. Хоча один раз суд вже визнав, що Настя не винна.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.