Вокалістку Little Big зацькували через новину про розлучення лідера групи: Соня Таюрська посунула Іру Смілу і закрутила роман з Іллею Прусікіним

31 серпня на каналі дружини соліста "Літл Біг " Татарки вийшло відео під назвою "Ми хочемо вам дещо сказати ". Музиканти шокували новиною - вони вирішили розійтися.

У відео музиканти пояснили, що виною тому постійна зайнятість Іллі і те, що на перше місце у своєму житті він ставить групу і її розвиток, а ось Іра і їх спільна дитина Добриня залишаються осторонь і постійному очікуванні.

Ілля Прусікін і Татарка
Ілля Прусікін і Татарка

На продовженні всього ролика Ілля кілька разів повторював, що вони залишилися назавжди друзями заради щастя спільного сина, але в голосі й очах Іри читалося розчарування.

 

Після новини про розлучення на солістку “Літл Біг ” Соню Таюрську накинулася юрба хейтерів, яка звинувачувала в тому, що саме Соня виступила розлучницею

Ілля Прусікін і Татарка
Ілля Прусікін і Татарка

Сама Таюрскій поки це ніяк не коментувала, але шанувальники впевнені – Ілля розлучився зі своєю дружиною саме для того, щоб тепер відкрито каламутити роман зі своєю колегою по сцені.

Ілля Прусікін і Татарка
Ілля Прусікін і Татарка

За словами екс-подружжя, думки про розлучення з’явилися у них ще в грудні минулого року.

Ілля Прусікін і Татарка
Ілля Прусікін і Татарка

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.