“Олена Малишева допомагає “: мама Лєри Кудрявцевої все ще в лікарні під пильним наглядом фахівців

78-річна Олександра Іванівна, мама популярної телеведучої Лєри Кудрявцевої, до останнього часу була енергійною і бадьорою.

Незважаючи на солідний вік, вона багато подорожувала разом зі своєю зірковою дочкою. Цього літа Олександра Іванівна відправилася на відпочинок до родичів в Крим. Вона насолоджувалася ласкавою морською хвилею і приймала сонячні ванни. Ніщо не передбачало біди. Несподівано Кудрявцева повідомила, що її маму екстрено госпіталізували.

Мати Кудрявцевої відправили в реанімацію з інсультом

Лера Кудрявцева з мамою
Лера Кудрявцева з мамою

Вся ліва сторона тіла вийшла обездвижена. Однак лікарі, завдяки своєму професіоналізму і оперативному реагуванню, швидко привели літню Олександру Іванівну в стабільний стан. Зараз про виписку говорити ще дуже рано, але добре, що жінка йде напоправку.

Як написала у себе в Інстаграм сама Кудрявцева, зважаючи на вік і складності ситуації, доктора поки утримуються від перспективних прогнозів. Лера повідомила, що на наступному тижні вони планують переправити маму в Москву чартерним рейсом. А поки вона відпочиває в своїй палаті і дивиться сюжети Олени Малишевої про відновлення здоров’я та його підтримки.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.