Хочемо вісім дітей: Букін з “Щасливі разом” заговорив про серйозні наміри

Віктор Логінов отримав величезну популярність після того, як зіграв роль Гени Букіна в сімейному ситкомі "Щасливі разом".

Після того, як серіал вийшов на телеекрани, за його життям стали активно стежити в соціальних мережах. Природно, на першому місці завжди залишалася особисте життя актора. У шоу “Ти не повіриш ” Логінов зізнався в тому, що у нього вже давно роман з молодою актрисою Мариною Гуськової.

Коханка “Гени Букіна” молодша за нього на 23 роки, але це не заважає їм готується до весілля

Марина Гуськова і Віктор Логінов
Марина Гуськова і Віктор Логінов

Логінов уточнив, що вже зробив пропозицію своїй коханій, і подарував кільце. Також сказав, що вони хочуть дітей, бажано вісім. Шанувальники були в шоці, але так і не зрозуміли – це був жарт чи правда.

Віктор Логінов
Віктор Логінов

До слова, Марина Гуськова вперше виходить заміж. У той час як серіальний “Гена Букін ” Віктор Логінов в шлюб вступав тричі. Від попередніх спілок у нього є четверо дітей. Розлучався він з-за того, що ходив наліво. Логінов сподівається, що це буде його останній шлюб, і розлучення більше не буде.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.