Максим Галкін станцював танго з чарівною блондинкою, і це не Алла Пугачова

Шоумен і гуморист Максим Галкін не упускає можливості похвалитися талантами їх з Пугачовою дітей.

Семирічні двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна вже є справжніми зірками. Їх зіркові батьки із задоволенням регулярно показують шанувальникам свіжі фото і відео своїх чудових дітей. Ліза і Гаррі займаються театральною майстерністю, співом і вивчають мови. Публіка в захваті від харизматичних і талановитих дітей зоряної пари. Нещодавно Максим Галкін на своїй сторінці в Інстаграм опублікував веселе відео, на якому танцює зі своєю дочкою Лізою запальне танго.

Шанувальники оцінили зворушливе сімейне відео і буквально засипали молодих танцюристів компліментами. “Яка краса ! Так приємно на вас дивитися! »,« Шалене! Восторг від Ваших діток, Максим! »,« На цю пару можна дивитися нескінченно! Максим – зразок тата для наслідування. », – прокоментували підписники.

Нагадаємо, нещодавно Максим Галкін похвалився знанням Лізи французької мови. Так, він опублікував відео, де спілкується з 7-річною донькою на французькому. Дівчинка практично вільно говорить іноземною мовою, відповідаючи татові на поставлені питання.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.