«Я дуже ревнива»: Ольга Сумська розповіла, як контролює свого чоловіка і перевіряє його телефон

Відома українська актриса Ольга Сумська в програмі "Смачний ексклюзив " на каналі "Україна " розповіла про недавню відверту фотосесію і про взаємини з чоловіком.

Нещодавно Ольга Сумська здивувала публіку оголеними фотографіями. Актриса взяла участь у проекті “Анти Ейджизм. Вік не має значення ” і показала, що жіночність з віком не згасає, а розквітає новими барвами.

Ольга Сумська знялася у відвертій фотосесії
Ольга Сумська знялася у відвертій фотосесії

За словами Ольги Сумської, жіноча краса прекрасна в будь-якому віці і її потрібно демонструвати. Саме тому актриса погодилася на фотосесію. Також актриса розповіла, що не радилася з чоловіком приймати їй участь в незвичайному проекті чи ні, а вже за фактом здивувала чоловіка незвичайними фотографіями.

Ольга Сумська зізналася, що жахливо ревнива, навіть іноді себе не впізнає

ольга Сумська з чоловіком і дітьми
Ольга Сумська з чоловіком і дітьми

Ольга Сумська в шлюбі з актором Віталієм Борисюком уже 24 роки. Артистка зізнається, що за ці роки в їхній родині було різне, пара навіть хотіла розлучитися. Сумська розповіла, що вона дуже ревнива. Наприклад, коли чоловік не відповідає на телефонний дзвінок, тоді Ольга дзвонить йому по відеозв’язку і питає, де він. А коли на телефон чоловіка приходить повідомлення, Сумська хоче перевірити його, але не знає пароля. Актриса зізнається, що якби побачила в його телефоні щось провокаційне, то був би великий скандал.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.