Дочка Гаріка Харламова познущалася над татом: як комік виховує доньку один?

Поки Крістіна Асмус займається своєю кар'єрою, хворіє і переживає з приводу втрати ролі в спектаклі "Гамлет ", її екс-чоловік Гарік Харламов виховує доньку.

Комік поділився процесом написання домашнього завдання зі своєю донькою. На відео Ігор, він же Гарік Харламов, розбирає з донькою тему російських прислів’їв.

“Ну ось і креативне мислення підійшло))) “, – написав Гарік в коментарі до відеозапису.

Багатьох шанувальників обурив той факт, що всю відповідальність за дитину Христина Асмус вирішила звалити на чоловіка. Її назвали поганою матір’ю, ще коли вона не прийшла до дочки на лінійку в честь першого вересня. А зараз хвиля обурень повторилася.

Також коментатори помітили, що дівчинка дуже схожа на тата – особливо по очах і форми обличчя.

Свої лайки під відео поставили Сергій Бурунов, співачка Глюкоза, Ліка Осипова та інші.

Крім цього, в коментарях писали і питали, чому Гарік назвав свою дочку Анастасією Ігорівною. Як виявилося, багато підписані на профіль користувачів навіть не знають, що Гарика насправді за паспортом звуть Ігор.

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.