(Відео) Останнє відео “АBBA ” – переверне ваше уявлення про шведській групі

Хочете побачити новий кліп гучної свого часу групи? Гарантуємо - його ви не бачили.

Всі прекрасно знають знамениту в 70 – 80 роках шведську групу “ABBA”. Ні з чим не порівнянний виступ і зараз змушують їх шанувальників мрійливо і з ностальгією згадувати минуле коли вони були молоді.

Хочете побачити новий кліп гучної свого часу групи? Гарантуємо – його ви не бачили. Подивіться це відео, виявите, що у вас не все знаєте про них.

Не просто було уявити продюсерам цей кліп, але в результаті талант і харизма групи “ABBA” взяли вгору.

Цей кліп нікого не залишить байдужим і багатьох змусить посміхнутися і танцювати під їхню музику.

Відео: Останнє відео “АBBA”

Обов’язково прочитайте коментарі з усього світу:

Mark jackson: “Сльози радості, спогади про дитинство, наповнені самої чудової та душевною музикою !!!!!!!!!!!!!!!!! Простими словами неможливо висловити мою глибоку вдячність Анні-Фріду, Бьорну, Бені, Агнета. Тоді вони врятували весь світ і досить сильні, щоб зробити це знову. Так багато любові до цих істинним ангелам, які ходять серед нас. ”

Not Available: “Я часто уникаю пісень ABBA, і це відео, яке я подивився вчора вперше, змусило мене задуматися, чому. Їх музика просто прекрасна, і звук визначає цілу епоху, покоління і велику частину мого життя. Поза часом, крім особистих відносин групи, вони зобразили те, чим може поділитися світ. Я уникаю пісень, тому що це дуже багато емоцій (іноді). Але коли я можу їх обробити, я дійсно повністю їх приймаю. Спасибі Агнета Фельтског, Бйорн Ульвеус, Бенні Андерссон і Анні-Фрід та ін. Дуже дякую за музику! ”

Ron Wylie: “Я чесно думаю, що це один з кращих музичних кліпів тут, він відмінно продюсував, талант, який вклав в це, захоплює дух! Хто це написав і як він змусив всіх цих людей бути в ньому, просто фантастика! “

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.