Виконавець ролі Буратіно Дмитро Йосипів святкує 55 день народження: цікаві факти про його легендарну роль

Дмитро народився 55 років тому в білоруському Мінську в сім'ї біолога і інженера, тому його акторська кар'єра була практично неможлива. Але доля склалася інакше.

Завдяки щасливому випадку дев’ятирічного Діму зауважив один з режисерів “Білорусьфільму “. Його запросили на проби, і затвердили на головну роль Буратіно. Саме це і стало вирішальним у кар’єрі Иосифова, адже роль Буратіно зробила хлопчика легендою.

Після фільму хлопчик відчув усі принади слави, і не завжди вони були позитивними

Буратіно Дмитро Йосипів
Буратіно Дмитро Йосипів

Його занадто засмучувала кличка “Буратіно “, яка притягнула сама по собі, і зберігається до цих пір. Однак до неї 55-річний Йосипів вже звик.

«Спочатку я дуже сильно ображався, а потім звик і почав ставитися до цього з іронією», – ділиться з шанувальниками Дмитро.

Він ніколи не хворів на зіркову хворобу, незважаючи на те, що слава прийшла в такому юному віці. Після успіху в «Пригодах Буратіно» Дімі довелося назавжди закинути своє основне хобі і творче заняття – фігурне катання. На зміну цьому прийшли численні зйомки. За всю свою діяльність Дмитро Йосипів знявся в більш ніж 30 фільмах.

Буратіно Дмитро Йосипів зараз
Буратіно Дмитро Йосипів зараз

Зараз Дмитро працює режисером і сценарістом.На його рахунку такі серіали, як Убойная сила і Катерина.

У нього є дружина і троє синів, що дає Йосипового статус зразкового сім’янина. А ви дивилися “Пригоди Буратіно “?

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.