У родині Таїсії Повалій сталося горе: раптова смерть через відмову нирок

У популярної співачки Таїсії Повалій сталося горе в сім'ї. Про це повідомив єдиний син артистки Денис.

Виконавиця хіта «Отпусти меня» зараз заміжня за музикантом і продюсером Ігорем Ліхутою. Пара разом вже майже 30 років, але Дениса вона народила від першого чоловіка Володимира, прізвище якого носить до сих пір.

У себе в Instagram 37-річний спадкоємець Таїсії поділився з підписниками сімейною трагедію — у них померла улюблена кішка по кличці Ксюша, вона ж Пуцля, яка прожила цілих 17 років.

Як розповів чоловік, зі своїх 9 котячих життів улюблениця успішно використала 4. Одного разу, ще будучи кошеням, вона пробралася у вольєр до їх суворого пса Босара породи німецька вівчарка. Страшним в цьому було те, що він любить поснідати сусідськими котами:

«Як зараз пам’ятаю: Ксюша в клітці і ми у розпачі кличемо її пошепки та машемо «Йди до нас». Звичайно, вона — нуль уваги, потім собака прокидається і… В останній момент Ксюха проскакує крізь залізні прути».

Денис с родителями, бабушкой и женой, на руках у Таисии Пуцля
Денис з батьками, бабусею і дружиною, на руках у Таїсії Пуцля

Потім кішка впала з четвертого поверху, а ще неодноразово хворіла настільки важко, що навіть ветеринари опускали руки. Денис вірив, що вихованка впорається і на цей раз, адже зіркова мама з бабусею доглядали за нею як могли — вона жила з ними. Але на жаль, у Пуцлі відмовили нирки.

За словами героя статті, у них з Пуцлею був свій особливий зв’язок. Хвостата кожен раз відчувала його приїзд — заздалегідь вмивалася і чекала на порозі. Ще вона дуже любила робити йому масаж, голосно при цьому муркотівши.

Денис сам себе назвав дуже «сентиментальним кошатником» з самого дитинства, тому переживати втрату улюблениці йому неймовірно важко.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.