Джеррі Хейл підстриглася налисо, тому що не виконала умови спору з шанувальниками

На початку цього місяця Яна Шимаева, відома як співачка Джеррі Хейл, оголосила, що буде худнути.

До кінця місяця вона зобов’язується схуднути на три кілограми. А якщо немає – то поголиться наголо. З огляду на те, що вона поголила, можна здогадатися, що і не схудла. Як була 50 кг, так і залишилася. А до очікуваних 47 кг доведеться ще попрацювати.

Шанувальники були не просто здивовані, а шоковані такою витівку молодої співачки

Про те, що Яна хоче схуднути, вона анонсувала в своєму Інстаграм.

«За умови, якщо я їх не скину, я зобов’язуюсь поголитися налисо», – йдеться в її зверненні до шанувальників. Співачка також пожартувала, що вона «набрала для ролі 3 кг», і «згадала, що ні актриса».

«Режим очікування комментов про анорексію включений … Розуміючи соціальну відповідальність і можливий вплив такого контенту на чиєсь несформований свідомість, закликаю всіх спочатку консультуватися з лікарем і знати свою оптимальну вагу», – уточнила автор пісні “Охорона, Скасування ” в описі.

Зараз Яна нарвалася на критику і обговорення. Не всі фанати з позитивної точки зору оцінили її вчинок, але той факт, що вони були здивовані – однозначно.

Нагадаємо, останнім часом у Джеррі Хейл так званий “творча криза “. Вона періодично випускає пісні, але не всі вони так добре сприймаються, як “Охорона, Скасування “.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.