Двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна розповіли, як не заразитися

Тема коронавірусу сьогодні настільки популярна, що тепер її коментують не тільки зірки, але і їх діти. Максим Галкін на своєму акаунті в Instagram опублікував веселе відео, на якому двійнята Ліза і Гарі дають поради, як уникнути хвороби.

У ролику малюки разом обідають на кухні і обговорюють тему коронавірусу. З відео помітно, що Гаррі і Ліза, не дивлячись на юний вік, непогано орієнтується в останніх новинах. Брат і сестра діляться з підписниками своїми дитячими міркуваннями про боротьбу з хворобою.

«Треба пити гарячу воду, я чай п’ю гарячий. Вірус боїться гарячої води! Це перший варіант. Другий варіант – можна під двері підкласти часник. Коронавірус чхне і впаде в непритомність!» – з серйозним виглядом заявив Гаррі.

Ліза, в свою чергу розповіла, як правильно треба мити руки, щоб уберегти себе від інфекції: «А ще треба добре витирати руки. І намалювати, і мити добре! Не просто скропити – і все! І нікуди не виходити», – підкреслила дівчинка.

Веселе відео на серйозну тему дуже забавили фанатів. Вони тут же кинулися коментувати і захоплюватися кумедними малюками. Багато захопилися ерудованістю і артистичністю дошкільнят.

«Нереальні!!!», «Які класні!», «Привіт Умняшка!!!», «Кукленок», «Серйозна конкуренція Малишевої», «Діти – клас, а Ліза просто янголятко!!!», «У Лізи-то більш наукові методи боротьби з вірусом»,«Гарік дуже милий і добрий хлопчик»,« Вони такі харизматичні і розумні! Приємно бачити розвинених дітей»,«Вірні рекомендації. Вустами немовлят, як то кажуть. Ніякої паніки, все тверезо», – такі відгуки залишали шанувальники артистів.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Забрала сина додому. Тіна Кароль розповіла, як коронавірус вплинув на її сім’ю.

Нагадаємо, що племінниця Софії Ротару розповіла у скільки обійдеться церемонія.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.