Що буде з кубком «Танців з зірками», від якого відмовилися Санта Дімопулос і Юлія Саніна?

Фінал «Танців з зірками» 2020 став справжньою несподіванкою для всіх, адже від статусу переможця відмовилися і Санта Дімопулос, і Юлія Саніна.

Нарешті солістка української рок-групи The Hardkiss розповіла, що тепер буде з кубком. Співачка записала кілька Instagram-stories, де висловила подяку шанувальникам за підтримку, а також поділилася думкою про ситуацію, що склалася.

Юлия Санина и Дмитрий Жук
Юлія Саніна та Дмитро Жук

Незважаючи на те що в фіналі проекту перемогла Санта, під час свого виступу зірка відмовилася від перемоги та передала її Юлії. За словами екс-віагрянки, вона прийшла на шоу, вже вміючи танцювати, на відміну від Саніноъ, яка навчилася всьому практично з нуля. Саме тому Дімопулос вважає гідною нагороди не себе, а головну конкурентку.

Приймати кубок рокерша не стала:

«Ми не збираємося називати себе переможцями. Це мені абсолютно не потрібно», — сказала Юлія.

Скриншот из Instagram Юлии Саниной
Скріншот з Instagram Юлії Саніної

Оскільки нагорода за підкорення паркету залишилася без господаря, фронтвумен The Hardkiss вирішила розіграти кубок на аукціоні і передати виручені кошти на благодійність.

Крім того, Саніна попросила користувачів виражатися м’якіше і не накидатися на Санту з заявами про несправедливість перемоги. Справа в тому, що опитування в Instagram «Танців з зірками» показало, що перемогти повинна була Юлія, причому з великим відривом.

Санта Дімопулос
Санта Дімопулос і Макс Леонов

А ось продюсер шоу Володимир Завадюк назвав обидві пари переможцями:

«З огляду на те, що Юля показала неймовірний прогрес, ми вирішили підтримати цю ініціативу і розділити перемогу», — підсумував він в ефірі «Сніданку на 1+1».

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.