Саша Погорєлова з “Холостяка-12” чесно відповіла, чи платять дівчатам за участь у реаліті-шоу: “Ніяких камер”

Навколо "Холостяка" вирують справжні пристрасті. Учасниця нового сезону долучилась до обговорень та чесно зізналась, чи платять дівчатам за знімання в телепроєкті

Останнім часом українці дізнаються все більше й більше “брудних” деталей про відоме реаліті-шоу “Холостяк”. Так, у мережі учасниці телепроєкту розповідають, як він насправді знімається – за зізнаннями дівчат, їм кажуть, що говорити на шоу, а також забороняють розважатись, читати книги та навіть просто дивитись фільми.

Саша Погорєлова з нового сезону “Холостяка” також вирішила відповісти на провокаційні запитання стосовно шоу. На особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм дівчина запропонувала шанувальникам запитати в неї все, що їх цікавить. Один із підписників дівчини поцікавився, як проходив відбір на телепроєкт, а також запитав, чи платять учасницям гроші за знімання в шоу.

Саша Погорєлова про гонорари на “Холостяку”

Так, у відповідь на запитання одного з підписників дівчина одразу відповіла, що ніхто й ніколи не отримував гроші за знімання на шоу. Більш того, про фінансову винагороду за участь в телепроєкті ніколи навіть не йшлось.

Крім того, Саша Погорєлова розповіла, як проходив відбір кандидаток на участь в реаліті-шоу. Знаменитість зазначила, що перш за все всі охочі надсилають продюсерам свої анкети. Їх ретельно вивчають та аналізують, а після просять надіслати своє відео. Якщо потенційна учасниця пройшла ці два етапи, то потім проходить кастинг безпосередньо на телеканалі “СТБ”.

Саша Погорєлова розповіла про гонорари та участь в проєкті
Саша Погорєлова розповіла про гонорари та участь в проєкті

Погорєлова розповіла, чому пішла на шоу

Підписники продовжили серію запитань проханням розповісти, чому дівчина вирішила пробуватись на участь у “Холостяку”. Так, Саша зізналась, що завжди дивилась телепроєкт та мріяла побувати на таких самих романтичних побаченнях і відчути ці емоції. Погорєлова додала до відповіді фотографію, на якій позує біля вікна з засніженим краєвидом.

Учасниця нового сезону “Холостяка” відповіла, що змусило її піти на шоу

Втім, зізналась пізніше Саша, вона б не хотіла стати головною героїнею реаліті-шоу “Холостячка”, адже зрозуміли, що камери та знімання – це не для неї.

Саша Погорєлова не хоче бути новою українською Холостячкою
Саша Погорєлова не хоче бути новою українською Холостячкою

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.