Ексфаворитка Алекса Топольського Марина натякнула, хто переміг у Холостяку-12: “Ви трохи видали таємницю”

Колишня учасниця популярного українського реаліті-шоу випадково розкрила всі карти. Так, Марина з Холостяка "видала" дівчину, яка підкорила серце Топольського. Тепер відомо, хто переможниця Холостяка-12

Новий сезон популярного реаліті-шоу Холостяк неочікувано підійшов до завершення. Прем’єра дванадцятого сезону відкладалась двічі – спершу у зв’язку з початком повномасштабної війни, а потім через технічні негаразди. Втім, врешті-решт українці таки побачили неймовірну історію кохання. Ось-ось стане відомо, хто переможниця Холостяка-12. Проте, ексучасниця телепроєкту заздалегідь розкрила всі карти.

Косметолог Марина “видала”, хто переміг у Холостяку-12

Колишня фаворитка Алекса Топольського покинула телепроєкт за крок до перемоги. Так, після знайомства з батьками головний герой нового сезону реаліті-шоу вирішив попрощатись з Мариною. Дівчина висловилась, що вона не дуже засмучена своїм вильотом, а в новому дописі на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм висловилась не лише про свої емоції, а й про дружбу з Сашею Мудрою.

Марина з Холостяка-12 розповіла про стосунки з Сашею Мудрою
Марина з Холостяка-12 розповіла про стосунки з Сашею Мудрою

Ексучасниця реаліті-шоу зізналась, що під час знімання Холостяка-12 вони не знайшли спільної мови, проте після того, як дівчата почали спілкування за межами проєкту, зрозуміли, що буквально створені для дружби одна з одною. Марина чуттєво написала, що з Сашею Мудрою вона почувається максимально комфортно, а їхні інтереси повністю збігаються.

Дівчина розповіла, що після початку повномасштабного вторгнення російської армії на території суверенної України вона написала Саші Мудрій та поцікавилась, чи все з нею добре та, чи в безпеці вона. Тепер, продовжила дівчина, вони разом мешкають в США та починають своє життя з нуля.

Нові фотографії зі сторінки Марини з Холостяка-12 в Інстаграмі
Нові фотографії зі сторінки Марини з Холостяка-12 в Інстаграмі

Підписники одразу запідозрили, що в такому разі переможницею стала Катерина Лозовицька, яка разом із Мудрою пройшла до фіналу проєкту. Оскільки Марина зазначила, що вона з Мудрою починає нове життя за кордоном, то шанувальники вирішили, що вона наразі не з Топольським.

Отож, є два варіанти: або Топольський таки обрав у фіналі Мудру, але їхні стосунки не склались, і вони розстались, або Алекс в останньому випуску проєкту обрав Катю Лозовицьку.

Це означає, що Саша та Холостяк не разом. Тобто він не обрав її у фіналі, а якщо обрав, то вони все ж таки розірвали стосунки. Ви трохи видали таємницю проєкту заздалегідь

– запідозрили підписники Марини.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.