Кухар і Фреймут знову зчепилися на “Танці з зірками”, але потім помирилися і станцювали разом

В "Вечір Сердючки " Ольга Фреймут і Ілля Падзіна станцювали танго під відому пісню "Гоп-гоп-гоп ".

У номері вони зобразили пацієнтів з психіатричної лікарні. Подивитися виступ ви можете по посиланню нижче.

“Мені здається, Оля під гіпнозом танцює краще, ніж без. На цьому ефірі я бачу більше нових кроків. Але стає все краще і краще “, – говорить Влад Яма.

“Я бачив ваше майстерність. Дві помилки було в номері, але незважаючи на це, ви нікого не залишили байдужим. Тому я прощаю вам всі ваші помилки “, – говорить Григорій Чапкіс.

Звичайно, Фреймут і суддя Катерина Кухар не змогли пройти повз своїх одвічних сутичок.

“Оля, після зони ризику ви зібрали всі свої зусилля, щоб пересісти з плацкарта в купе, і сьогодні розкрилися перед нами як справжня актриса драм-театру. Незважаючи на те, що танці були трохи в прострації, з образом божевільною ви впоралися на “Дуже добре “, – заявила Катерина Кухар. Наостанок вона подарувала “ревізорше ” великий ключ, сказавши, що він нібито від психіатричної лікарні. Всі посміялися над такою жартом Кухар.

На цьому сюрпризи не закінчилися. Цього вечора Кухар і Фреймут виконали спільний танець, де Оля була білим лебедем, а Катя – чорним. Його судді не оцінювали.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.