Від мене вимагають дивитися за свекрухою, яка ненавидить мене, моїх дітей і всі 14 років пробувала розвести з її сином

Історії про добрих свекрух і невдячних невісток вже набили оскому, але мабуть, ця тема вічна. Ось новий приклад з листів підписчиків.

Мене звуть Алєся. Чи не Олеся, а саме Алєся, це ім’я мені дав батько. Він служив в Білорусії і там полюбив дівчину з таким ім’ям. Але вона захворіла на рак і померла. Одружився тато на мамі вже після 30-ти років, ніяк не міг забути свою Олесю.

А коли народилася дочка, відразу сказав, що мене будуть звати саме так. Це вже потім, перед смертю, він просив у мене вибачення, що не знав – не можна називати дітей іменами трагічно померлих близьких.

Справа в тому, що у віці 16 років у мене виявили пухлину в молочній залозі. Точно так, як і у тієї невідомої білоруської Алєсі. Але більш сучасна медицина мене врятувала – операція, 3 курсу хімії, 3 місяці в лікарні. І ось уже 19 років я живу повноцінним життям, а про страшну хворобу нагадує тільки невеликий шрам на правій груді.

Заміж я вийшла в 20 років, будучи студенткою медфаку. З Колею ми познайомилися на одній з вечірок, любов закрутилася така, що вже через місяць він запропонував стати його дружиною – і я погодилася.

Ось тільки його мама (батько давно пішов з сім’ї) була категорично проти. Вона вже своєму синові підшукала іншу наречену, яка “багата, не рівня мені голодранці”.

 ""

Мої батьки – гідні і шановні люди, на весілля нам квартиру подарували, за першого онука – авто, хоча ми вже й самі до того купили. Але вони пообіцяли і зробили. На цьому джипі чоловік і їздить, а Шкоду віддав мені.

Але, як потім свекруха сама проговорилася – вона домовилася вже з батьками іншої забезпеченої нареченої (некрасивої однокласниці чоловіка), що Коля одружиться з нею.

Якщо коротше, на весілля свекруха не дала ні копійки, заборонила родичам з його боку приходити, а сама прийшла з тією самою дівчиною, яку хотіла в невістки. Таня її звуть, і вона не знала, в яку гру її втягнули. Ще дочку, 7-річну сестру чоловіка взяла, та навіть ні з ким не привіталася, а мені плюнула під ноги.

Але весілля зіпсувати мамі чоловіка не вдалося. Таня, хоч і не красуня, відразу впала в око одному з моїх однокурсників і вони вже до півночі кудись зникли, а потім через два місяці одружилися, живуть душа в душу, трьох нащадків народили.

А свекруха з малолітньою сестрою чоловіка так і сиділи самі за великим накритим столом для родичів.

Далі наші відносини перетворилися в пекло. Вона розпускала плітки про мене, говорила чоловікові, що наші діти народжені не від нього. У нас на той час були два сини-погодки, дочка народилася, коли ми зі свекрухою перестали спілкуватися взагалі.

Через її наклепи я втратила престижну роботу, зі мною перестали спілкуватися багато знайомих. Адже я виявилась наркоманкою, на мені мільйонні кредити, а коханці під дверима стоять в черзі день і ніч …

Але чоловік адекватний, він свою маму знає, як і знає, чому батько втік від неї. Він пробував її напоумити, але це було марно. Скільки сліз я пролила через цю жінку – знає тільки моя подушка і Господь.

Я вже багато років не ходжу до неї в гості, сестра чоловіка підтримує свою матір і розпускає про мене різні чутки.

Нещодавно у свекрухи стався інсульт, її наполовину паралізувало. Доглядати за нею ніхто не хоче. У дочки двоє малюків і вона мені заявила, що я повинна доглядати за мамою чоловіка.

 ""

А кому і чому я повинна? Жінці, що знущалася з мене стільки років? Не хочу! І не буду! Чоловікові так і сказала. А він раптом став на бік мами – вона відмовляється від доглядальниць і вимагає мене.

Я подумала-подумала і погодилася. Але за однієї умови – вона свій будинок переписує на мене. Тут же намалювалася сестра чоловіка: Це нахабство, весь спадок ділимо навпіл.

А скидати свою матір на чужого їй людини, якого вона все життя третирувала – це не нахабство? Адже це я змушена буду відмовитися від нормального життя, я буду мити і годувати цю жінку, виносити за неї горщик, робити масаж і слухати її ниття.

Я сказала ні!

Ось в такому стані ми і зависли. Поки чоловік сам доглядає за матір’ю, але надовго його не вистачить, тим більше, у нього робота, відпуску скоро кінець.

Що порадите?

 

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.