Свекруха сказала, що мені потрібно схуднути і забрала хліб з моєї тарілки: чим закінчилася історія?

А як ви вважаєте, свекруха може говорити подібні речі? І чому чоловік не підтримав свою дружину?

Скільки себе пам’ятаю, я ніколи не могла похвалитися ідеальною фігурою. Але і товстою я себе назвати не можу. У мене завжди било зайвих пару кілограмів, але це зовсім не заважало мені жити до цього часу.

Вчора приїхала моя свекруха. Ми з нею, звичайно, не подружки, але і скандалів ніколи не було. На вечір покликали ще друзів, і всі зібралися за столом. Я приготувала багато смакоти. І, напевно, як більшість господинь цілий день нічого не їла. То прибирання, то готування, просто не було часу.

Пролунав дзвін посуду і хрускіт овочів. Я поклала собі в тарілку овочевий салат і взяла шматочок хліба. Несподівано для усіх і особливо для мене, свекруха потягнулася до моєї тарілки і забрала хліб. А потім додала: “Тобі потрібно схуднути, а то Сашенька тебе кине”.

І це все сталося на очах у моїх близьких друзів. У цей момент усі мовчали, тільки чоловік підтакував. Сказати, що мені було неприємно – нічого не сказати. Мені хотілося втекти і ридати.

Щоб ви розуміли, у свекрухи далеко не модельна фігура. Вона постійно носить просторі сукні, щоб ніхто не бачив її величезного живота. Так що робити мені зауваження з приводу зовнішнього вигляду, у неї немає ніякого права. Але найбільше мене здивували і розчарували коментарі чоловіка. Замість того щоб мене підтримати і сказати своїй мамі, що це дурість, він просто посміявся і погодився з нею.

Зі свекрухою я поки не розмовляю. На чоловіка образилася, а перед друзями соромно. Не знаю, як тепер бути. Можливо, мені дійсно потрібно зайнятися собою, щоб не залишитися одній з двома дітьми? Поки сиджу, їм огірки і мрію про смажену картоплю.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.