Як склалася доля росіянки, яка вийшла заміж за африканця?

Дівчина вийшла заміж за африканського хлопця. Росіянка заради коханого чоловіка переїхала в Нігерію.

Наталя і Джейкоб познайомилися в Росії в місті Іжевськ. Молоді люди зустрілися на першій курсі в університеті. Вони спілкувалися тільки з приводу навчання і то дуже рідко. Тільки через 4 роки одна зустріч все змінила.

Росіянка випадково побачилася з африканцем. Вони пішли випити кави і проговорили кілька годин. Джейкоб виявився ввічливим і розумним хлопцем. Його люб’язність розтопила серце Наталії, і дівчина закохалася.

Наталья и Джейкоб
Наталя і Джейкоб
Влюбленная пара
Закохана пара

Батьки Джейкоба відразу полюбили обраницю сина. Африканська мама дивувалася, чому вони не розписуються. А ось мама і батько Наталі спочатку не прийняли нігерійського зятя. Батьки сподівалися, що це все несерйозно і дочка передумає. Минуло ще пару сімейних зустрічей, і Джейкоб став своїм. Хлопець навіть знайшов спільну мову з дідусем і бабусею дівчата.

Россиянка и мама африканца
Росіянка і мама африканця
Любимый зять
улюблений зять

Через деякий час закохана пара обвінчалася. Але перед молодою дружиною став вибір: Росія чи Африка? Справа в тому, що Джейкоб не зміг би побудувати вдалої кар’єри. Навіть добру освіту не допомогло б. А ось на батьківщині у нього багато перспектив. В результаті незвичайна сім’я переїхала в Нігерію.

Згодом у Джейкоба і Наталії народився син, якого назвали Джага-Макс. Малюк ще більше зміцнив відносини своїх батьків.

Пара ждала ребенка
Пара чекала дитину
У молодой семьи родился сын
У молодої сім’ї народився син

 "" ""

На дівчину чекав сюрприз. Тільки після весілля вона дізналася, що вийшла заміж за принца. Батько і дідусь Джейкоба виявилися старшими у вождя. Його давнє родичі були з королівського роду.

Зараз російсько-африканська сім’я живе в Африці. Наталя почувається щасливо, і веде блог. Дівчина розповідає: «Я знала, що в країні, де виріс такий чоловік, мені нема чого боятися. Так воно і вийшло! »

Вони поважають батьківщину один одного, тому майже не сваряться з цього приводу. До речі весільні кільця у них теж незвичайні. В африканця кільце зроблено у формі Росії, а у Наталі – у формі Африки.

Девушка вышла замуж за принца
Дівчина вийшла заміж за принца

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.