Харламов показав, як працює мовою – все кругом почервоніли, а Асмус точно пошкодувала про розлучення

Мережа кипить: не до кінця розведеного Гаріка Харламова жорстко осоромили за вульгарну роль - фільм "Гусар" обіцяє бути веселим.

На своїй сторінці в Інстаграмі Гарік Харламов поділився кадрами зі зйомок нового комедійного серіалу “Гусар”. Його прем’єра відбулася 5 жовтня на каналі ТНТ.

Незважаючи на зоряний склад і немаленький бюджет, судячи з відгуків в Мережі, перші серії розчарували глядачів. Сюжет чимось нагадує улюблену комедію “Іван Васильович змінює професію – звичайний гусар, такий як в самих вульгарних анекдотах, потрапляє з 1812 року в майбутнє. І кожна серія – якась його пригода в сучасному світі.

гусар Харламов
Гусар Харламов

Здавалося б можна очікувати іскрометного гумору в стилі Камеді клаб в його кращі часи, але все зводиться до примітивних жартів і вульгарної поведінки.

І цей відеоролик тому підтвердження – Харламов в образі гусара сидить за столом і слухає пісню (групи Bee Gees, хто не знає) і раптом язиком робить непристойні рухи. Як пишуть коментатори, стало гидко. Ось тільки деякі висловлювання про нову роботу гумориста.

 "" ""

Люди вже давно говорять, що Харламов хворий на зіркову хворобу – він вважає, що публіка зобов’язана сміятися над кожним його жартом, незалежно від змісту, тому і скотився до банального кривляння і вульгарщини.

 

Популярне

Схожі статті

Українці запам’ятали її дівчинкою з боб-каре: як зараз виглядає 22-річна Еліна Іващенко з шоу “Голос. Діти”

Еліна Іващенко, співачка та колишня учасниця шоу "Голос. Діти", після участі у проєкті сильно змінилась. Показуємо, як зараз виглядає знаменитість.

Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Син виріс точною копією Жанни Фріске: Дмитро Шепелєв вийшов у світ з двома синами і нерідною донькою

Вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв вперше за довгий час з'явився на публіці з синами та падчеркою. 10-річний син Фріске Платон дуже схожий на свою зіркову маму.