Молитви, які дають силу коли ви в розлуці зі своєю сім’єю і нізвідки чекати допомоги

Дайте мені сміливість жити без структур підтримки, до яких я звик. Допоможи мені не впадати у відчай, а пригорнутися до Тебе, мій Небесний Отець.

Молитва подяки за силу

Ісус, мій Спаситель, Ти моя міцна основа і моя опора. Ти ніколи не втечеш і не покинеш мене. Я завжди шукаю притулку в Тобі та знаходжу свою силу в тіні Твоїх крил. Ви всемогутні та могутні. Я буду хвалити Тебе всі свої дні.

Завдяки Твоєму Духу в мені та Твоїм обіцянкам бути зі мною знову і знову, я знаходжу нові сили. Спасибі Ісус. Амінь.

Молитва про силу

Господь Бог мій Батько, ти мені потрібен. Господи, мене стримує моя боязкість і страх перед тим, що про мене думають інші. Коли мені потрібно говорити, я мовчу. І через це я відчуваю, що підвела Тебе. Допоможи мені повірити в Тебе і сміливо говорити те, що потрібно сказати. Я прошу набратися сміливості та не дозволяти іншим говорити наді мною.

Будь ласка, звільніть мій страх, що інші не полюблять мене через моїх слів. Дай мені мудрість говорити правдиво і чутливо. Ти мій джерело сміливості та сили. Амінь.

 ""

Молитва про силу в розлуці з сім’єю

Всемогутній Батько, Ти мій вічний Батько, і Ти прийняв мене як Свою дитину через Ісуса Христа. Я знаю свій статус Твого дитини у мене ніколи не заберуть. В цей час, коли я розлучений зі свого земною сім’єю, я звертаюся до Тебе за розрадою і силою.

Дайте мені сміливість жити без структур підтримки, до яких я звик. Допоможи мені не впадати у відчай, а прилинути до Тебе, мій Небесний Отець. Амінь.

Молитва про силу родини

Небесний Батько, я дякую Тобі за мою сім’ю і неймовірне благословення, яке вони приносять мені. Я прошу всіх нас, щоб Твоя любов зміцнила нас, щоб об’єднатися разом в будь-яких обставинах.

Дайте нам сміливість поставити один одного перед собою і не розколотися через конфлікт. Ви потрібні нам у всіх аспектах нашого сімейного життя. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про відродження сили

Всемогутній і Вічний Бог, дякую Тобі за Твій Дух в мені. Господи, наповни мене заново Твоїм Святим Духом. Даруй мені силу духу жити по Духу і відзначати своє життя залежністю від Тебе.

Попри те, що ці часи виснажують мою енергію і виснажують мою рішучість, Ти відновлюєш мою душу, перебуваючи у Твоєму Дусі. Дякую Тобі за те, що Ти послав Свого Духа і що це привід для моєї радості. В ім’я Ісуса. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.