4 кращих молитов про подолання перешкод і вирішення проблем у вашому житті

Господи, коли я відчуваю себе пригніченим перешкодами, що стоять на моєму шляху, нехай мої очі піднімуться, щоб побачити вашу силу і славу.

Коли життєві виклики вражають вас лицем до лиця, звернення до Господа – найкращий спосіб подолати перешкоди у вашому житті. Ось кілька великих молитов про вашу духовну війну і втіхою.

Молитва про подолання перешкод

Небесний Батько, дякую Тобі за безмір твоєї благодаті. Всю вічність ви працювали на благо мене і всього вашого народу. Дозвольте мені дізнатися вашу силу і милість, щоб подолати перешкоди в моєму житті. Нехай те, що стоїть на моєму шляху, стане прикладом твоєї безмежної сили. Зодягнув мене в силу, поки я живу у Твій праведний імені.

Можу я процвітати та прославити вас на землі. Так буду я непохитний, непохитний, завжди зростаю в роботі Господа. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва сили для життя

Отець вічності, дякую Тобі за те, що ти сильний і вірний, сповнений любові до мене. Коли я стикаюся з перешкодами, які здаються непереборними, будь ласка, покажіть свою силу і дайте мені перемогу та успіх. На всі дні мого життя я прошу, щоб ви дали мені сили, які мені потрібні, щоб брати участь в перегонах, яка була переді мною. Я молюся, щоб моє життя було свідченням вашої милості та любові.

Дай мені силу терпіти, силу перемагати та світ, щоб бути задоволеним в будь-яких обставинах. Тобі вся хвала і честь. Амінь.

 ""

Молитва для перемоги

Люблячий Батько, спасибі тобі за те, що ти мій творець, ти створив мене і любиш мене. Коли я відчуваю себе пригніченим перешкодами, що стоять на моєму шляху, нехай мої очі піднімуться, щоб побачити вашу силу і славу. Ти Бог, який тримає зірки у своїй руці, і все ж ти протягуєш руку, щоб благословити мене. Можу я побачити в дії вашу всепереможну силу.

Дозвольте мені порадіти вашої славної перемоги, дозвольте мені похвалити ваше величне ім’я. Бажаю я жити як твоє улюблене дитя, отримуючи твою вічну доброту. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Переможна молитва

Могутній Батько, спасибі вам. Ви Бог примирення. Коли я перебуваю в ситуації та не бачу рішення, нагадайте мені, що ніщо не виходить за рамки вашої примирної сили. Дозвольте мені дізнатися вашу прихильність і підбадьорити вас, що ви ніколи мене не відпустите. На хресті Ісус здобув остаточну перемогу над сатаною, гріхом і смертю.

Так буду я жити у свободі, яку набули завдяки цій перемозі. Коли я стикаюся з невдачами, я прошу вас перетворити невдачу в тріумф, а біль в похвалу. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.