Молитви про успіхи в справах, фінансах і життя. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, допоможіть мені дізнатися все, що мені потрібно знати про складання бюджету і про розумні інвестиції з моїми грошима, щоб отримати максимальну віддачу.

Молитва про прорив в дисципліні

Бог Сили, я визнаю, що мої фінансові проблеми багато в чому пов’язані з відсутністю дисципліни в складанні бюджету, витрати та заощадження. Я прошу прориву в цій галузі, щоб просунутися вперед у фінансовому відношенні.

Я знаю, що якщо я не досягну майстерності, я буду боротися з грошима, незалежно від того, скільки я заробляю. Будь ласка, благословіть мене силою духу, необхідної для того, щоб контролювати свої гроші. Амінь.

Молитва про успіхи в фінансах

Бог Мудрості, мені потрібен Твій божественне світло, який направить мене у вивченні того, що мені потрібно знати про гроші. Я щиро хочу добитися відмінних результатів у своїй ситуації, але я мало розуміюся на фінансах.

Допоможіть мені дізнатися все, що мені потрібно знати про складання бюджету і про розумні інвестиції з моїми грошима, щоб отримати максимальну віддачу. Амінь.

 ""

Молитва про значний фінансовий прогрес

Бог Істини, допоможи мені зрозуміти, як мирські звичаї часто суперечать Твоєї істини та цінностям, щоб я міг домогтися значного фінансового прогресу.

Допоможіть мені зрозуміти, що бажання мати статус споживчих товарів може бути перешкодою для фінансової безпеки, не кажучи вже про моє духовне щастя, і що я не повинен залізати в борги, щоб отримати ці речі. Допоможіть мені відрізнити справжні потреби від бажань очей і плоті. Амінь.

Молитва про прорив з інвестиціями

Господь, Ти – Опора моєму житті, і я прошу Тебе домогтися прориву в моїх інвестиціях. Допоможіть мені уникнути помилкового процвітання і довготривалої кабали, а замість цього використовуйте мої гроші для накопичення багатства.

Допоможіть мені з розумом збирати та вкладати гроші в потрібні місця, щоб я отримував більший прибуток. Можу я бути нікому не рабом, але замість цього можу віддавати вільно. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.

Гості не повірили, що ця випічка без яєць, дріжджів і молока: рецепт пирога з капустою та грибами на окропі

Цей неймовірно смачний пиріг сподобається навіть найвибагливішим гурманам, а готувати його — простіше простого. Тому сміливо записуйте рецепт!