Найсильніші ікони світу, які вилікують тіло і душу: зображення і їх історії

Представники різних релігій вірять в свої священні знаки. Для кого-то це хрестик, хтось вірить в рослин, хтось - в тварин.

Православному світі властиво молиться на ікони – такі собі лики святих, які ставлять в церквах і по кутах будинку. Ікон існує багато, але є кілька найсильніших, дія яких відчули на собі мільйони православних віруючих його світ.

Навіщо потрібні ікони?

У них є безліч властивостей, але одне і найважливіше – святі ікони допомагають людині з’єднатися з Господом.

Микола Чудотворець (Угодник)

Микола Чудотворець (Угодник)
Микола Чудотворець (Угодник)

Це один з центральних діячів в церковному світі, тому його по праву можна винести на перше місце. І не дарма, адже він є одним з найбільш важливих і шанованих.

Микола символізує благородство і справедливість. Його лик позбавляє віруючих від страшних хвороб і може навіть вберегти від содеяния гріха.

Спас Вседержитель

Спас Вседержитель
Спас Вседержитель

Образ Ісуса Христа, судді і Царя Небесного. Цю ікону знайшли ще в дванадцятому столітті нашої ери, і, існує думка, що ще князі російські перед походами і важливими зустрічами молилися на неї, щоб отримати милість Господню.

свята Трійця

свята Трійця
свята Трійця

Святий образ обов’язково присутній в кожному храмі, адже він вважається одним з найважливіших. Трійця – це в прямому сенсі три найсильніших духу – Творця, його Сина і Святого Духа.

Якщо під іконою молитися або попросити прощення, все обов’язково повернеться вам. Головне – молитися з вірою.

Ангел охоронець

Ангел охоронець
Ангел охоронець

Ми часто чуємо в побуті і розмовної мови фразу про ангела хранителя, якого не бачимо, але точно знаємо – він береже нас від небезпеки і злого умислу інших. Так і з цією іконою. Тим більше, ангели – це рятівники, які передають побажання віруючих людей Богу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.