3 сильних молитви про захист від злих духів. Читайте душевно і з вірою в серці

На жаль, в цьому світі багато зла, і ворог постійно намагається розлучити нас з Богом, вкладаючи зло в наші серця та уми.

Молитва про захист від духу гордості

Господь, я так люблю Тебе. Допоможіть мені подолати себе. Не дозволяйте мені зосередитися на своїх проблемах, почуттях і тому, чого я хочу. Вимкніть мою увагу від селфі та бажання розповісти всім, хто я і що роблю. Очисть мене від гордості. Необхідно знищити моє самовідчуття.

Я хочу померти таким, яким я себе зараз знаю, щоб Ти міг відтворити мене за своїм образом. Зосередьте свій погляд на інших. Зосередьте свій розум на те, як бути благословенням для навколишніх мене людей. В ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про захист від духу страху

Господь, сьогодні, коли я ходжу по Твоїй прекрасній землі, визволи мене від духа страху. Дозвольте мені не боятися простого смертного і не допускати натяків на присутність будь-якого людини. Ви говорите бути сильним і сміливим.

Зосередьте мої думки на Тобі як на оплоті моєму житті. Потім направте мої думки назовні до інших, щоб я став шукати шляхи, щоб бути для них благословенням. Будь моєю допомогою і моїм щитом, Господь. Я довіряю тобі. Амінь.

Молитва про захист від духу маніпулювання

Всемогутній Батько, Ти такий чудовий Батько. Спасибі за все, що Ти для мене робиш, навіть не питаючи. Я схиляю голову перед Тобою і прошу, щоб Ти кинув духів-маніпуляторів моєму житті в озеро вогняне, де плач і скрегіт зубів. Ви говорите, що навіть сатана маскується під ангела світла.

Відкриваю очі, щоб бачити людей такими, якими вони є. Дайте мені проникливість, щоб я міг бачити, коли люди намагаються мене обдурити. Батьку, допоможи мені надіти порятунок, як мій шолом, і візьми меч Духа на мій захист, і завжди захищай мене. В ім’я Христа Ісуса. Амінь.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.