Молитва за життя, здоров’я і благополуччя на кожен день: читайте з величезною вірою перед іконою

Молитва - найсильніший елемент, який допомагає в комунікації з Богом, і з тими, в кого ви вірите. Однак кожну молитву потрібно розуміти і осмислювати. Тільки в такому випадку вона буде працювати.

Дана молитва може бути прочитана як вранці, так днем або ж увечері. Головне – читати її перед іконою, вдумуватися в кожну строчку і з відкритою душею приймати те, що отримуєте натомість.

Молитва на кожен день

Ранкова молитва
Ранкова молитва

Блаженні вбогі духом, бо їхнє Царство Небесне.
Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.
Блаженні лагідні, бо вони успадковують землю.
Блаженні голодні та спраглі правди, бо вони наситяться.
Блаженні милостиві, бо вони помилувані будуть.
Блаженні чисті серцем, бо вони Бога побачать.
Блаженні миротворці, бо вони синами Божими назвуться.
Блаженні переслідувані за правду, бо їхнє Царство Небесне.
Блаженні ви, коли ганьбитимуть вас і гнати і всіляко неправедно злословити за Мене.
Радійте і веселіться, бо нагорода ваша велика на небесах! Бо так гнали й пророків, що були перед вами.

Примітка до молитви

Молитва з вірою допоможе ближнім
Молитва з вірою допоможе ближнім

Господь говорить про те, що “блаженні голодні та спраглі правди”, тобто люди, які пристрасно бажають добра, справедливості. Ми знаємо дисидентів та інших правдошукачів і правдолюбців. Про таких, як вони, і йдеться. Те саме солженіцинський “жити не по брехні”. Слідуючи за Христом, вони в Царстві Небесному отримають ту правду, ту істину, яку вони так прагнуть знайти в цьому світі.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.