3 Молитви про бідність, справедливість і психічні захворювання. Читайте з вірою в серце. Так, по вірі вам буде!

Бідність пригнічує людину. Перебуваючи у бідності, люди весь час хочуть вирватися з неї. Моліться за цих людей, а також за справедливість у житті

Молитва про психічні захворювання

Дорогий Боже, я приходжу до Тебе з тяжким серцем. Я молюся за тих, хто бореться із психічними захворюваннями. Я молюся, щоб ви дали їм силу продовжувати боротьбу. Я молюся, щоб вони знали, що їх люблять, хочуть та цінують. Я прошу вас створити навколо них благочестиву, люблячу спільноту. Я молюся, щоб вони могли отримати необхідну їм допомогу. Забезпечте їх правильними інструментами, щоб розпочати зцілення. Боже, я молюся за їхні сім’ї, чиє серце болить за своїх близьких, які страждають. Дайте їм сили продовжувати боротьбу. Будьте з тими, хто страждає, і дайте їм знати, що ви поряд. В ім’я Ісуса, амінь. (Прочитайте: Ефесянам 6:16-20).

Молитва про справедливість

Так, по вірі вам буде!
Так, по вірі вам буде!

Дорогий Бог, Ти Бог справедливості. Ви дбаєте про тих, хто пригнічений. Ви любите маргіналів. Я молюся за справедливість і спокуту в цьому світі. Допоможіть мені зрозуміти, що правильно, а що правильно. Допоможіть цьому світові дізнатися, що правильно, а що правильно. Забезпечте мир і надію тим, хто страждає від несправедливості. Покажіть їм, що ви тут, що дбаєте про них і що ви все зробите правильно. Боже, я благаю про мир, повний любові та співчуття. В ім’я Ісуса, амінь. (Прочитайте: Приповісті 21:15).

Молитва про бідність

Боже, так багато людей страждають від бідності. Боже, я молюся за тих, хто сьогодні відчуває фінансові потреби. Я молюся за тих, кому не вистачає їжі, щоб прогодувати себе чи свою сім’ю. Я молюся за тих, у кого не вистачає грошей на охорону здоров’я чи ліки. Я молюся за тих, хто не має вдома, або хто недавно втратив свій будинок. Боже, я благаю, щоб Ти подбав про ці потреби. Задовольняйте їхні фізичні потреби та духовні потреби. Дайте їм знати, що ви там. В ім’я Ісуса, амінь. (Прочитайте: Приповісті 29:7).

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.