Як правильно підібрана зачіска, колір волосся і макіяж змінюють зовнішність людини? 15 яскравих перевтілень

Ні фотошопа, ні пластичних операцій тут немає. Просто грамотні стилісти правильно підібрали зачіску і колір волосся, завдяки яким жінки кардинально змінилися.

А хочете схуднути всього за годину? Якщо так, тоді просто запишіться до перукаря. Тільки є одна умова – він повинен бути дійсно професіоналом своєї справи.

Справа в тому, що правильно підібрана зачіска, подібна пластичній операції. Звичайно, у переносному сенсі. Вона візуально може змінювати риси обличчя. А якщо ще й волосся вдало пофарбувати, зробити доречний макіяж, то кожна жінка буде виглядати по-своєму прекрасно. Не вірите? Тоді дивіться, які чудеса творить стиліст-перукар Євген Жук з Санкт-Петербурга.

Разом зі своєю командою перукарів, стилістів та візажистів Євген може з будь-якої звичайної жінки зробити красуню. Після цих фотографій ви захочете змінитися.

1.

 ""

2.

 ""

3.

 ""

4.

 ""

5.

 ""

6.

 ""

7.

 ""

8.

 ""

9.

 ""

10.

 ""

11.

 ""

12.

 ""

13.

 ""

14.

 ""

15.

 ""

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.