Бездомна кішка зігрівала маленьку дитину, яку залишили одну в підвалі: справжня мати (ФОТО)

Завдяки бездомній кішці, яка зігрівала маленьку дитину і кликала на допомогу, хлопчик вижив. У тварини материнські інстинкти виявилися сильнішими, ніж у людей.

Бездомну кішку Машу, яка все життя прожила на вулицях міста Обнінська, знали всі у дворі. Добродушні люди завжди годували тварину, а іноді навіть пускали в хату переночувати, коли було надто холодно.

Ця добра істота довела, що воно здатна на любов, і сміливо може називатися люблячою мамою.

Одного разу 68-річна Ірина, яка добре була знайома з Машею, почула дивні звуки з підвалу. Прислухавшись, жінка почула, як кішка нявкає. Зазвичай тварина тільки мурчала, коли її гладили або годували. А тут, як ніби, кликала на допомогу.

Коли пенсіонерка спустилася у підвал, то була в жаху від побаченого.

Бездомная кошка
Бездомна кішка

На холодній підлозі стояла картонна коробка, в якій лежала Маша і маленька покинута дитина. Бездомна кішка зігрівала немовля своїм теплом, щоб воно вижило.

Ребенка оставили одного в подвале
Дитину залишили в підвалі

Ірина відразу ж викликала швидку, і незабаром малюка забрали медики. Коли хлопчика везли, кішка Маша бігла за машиною і нявкала.

“Вона так хвилювалася, куди ми забираємо малюка! Вона бігла слідом і нявкала. Дуже розумна тварина”, – розповідає водій швидкої допомоги.

Кошка Маша
Кішка Маша

За словами мешканців цього будинку, де знайшли дитину, кішка Маша сиділа кілька годин на одному місці. Немов визирала, коли повернуть її малюка. У кішки прокинувся справжній материнський інстинкт. Судячи з усього сильніший, ніж у рідної матері. Завдяки Маші дитині вже нічого не загрожує.

 ""

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.