Улюблениця Інстаграм: 92-річна бабуся навчить вас, як потрібно жити на пенсії (ФОТО)

Таку бабусю ви не зустрінете на лавочці в парку, а ось на пляжі з молодими хлопцями 100%.

Цю епатажну бабулю зі штату Теннессі звуть Хелен Рут Елам Ван Вінкль. Так, їй 92 роки. І як сама пенсіонерка каже: «Я така зухвала з 1928 року!».

Завдяки своїй яскравій зовнішності і позитиву жінка стала улюбленицею Інстаграм. У неї 3,8 мільйона підписників. Більшість знає її нік в соціальній мережі – baddiewinkle .

Хелен Рут
Хелен Рут

У 92 роки вона сміливо насолоджується кожним днем і моментом. Бабусю важко не помітити, у неї дуже незвичайний стиль. Вона любить яскравий одяг і рожеву помаду. Пенсіонерка регулярно відвідує різні вечірки, церемонії. Жінка не просто розважає інтернет користувачів, вона навіть стала обличчям рекламної компанії нижньої білизни Missguided. Бабуся абсолютно не соромиться свого тіла, і цим вчить інших жити повноцінно.

Необычная бабушка
Незвичайна бабуся
Пенсионерка в купальнике
Пенсіонерка в купальнику
Женщина на пляже
Жінка на пляжі

Популярна старенька живе з онукою і правнучкою. Вони повністю підтримують свою незвичайну бабусю. До речі, саме внучка Кеннеді підбирає образи для зірки Інстаграм.

А все почалося з того, що якось бабуся наділу футболку і короткі шорти правнучки. «Бабулька, ти приголомшливо виглядаєш! Дай-но я тебе зніму», – сказала Кеннеді і понеслося.

 ""

 ""

 ""

 ""

 ""

Можливо, хтось подумає, що бабуся збожеволіла. Але погодьтеся, як це круто, в такому віці бути таким авантюрним і сміливим.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.