9-річна дитина витратила всі свої заощадження, щоб допомогти бездомним: хлопчик з великим серцем

Дитина пожертвувала всі свої заощадження, які збирала протягом 18 місяців, місцевому притулку для бездомних. Хлопчик знає, що таке «бути справжньою людиною».

Хлопчик на ім’я Натан Саймонс з Америки допоміг бездомним, витративши власні заощадження. 9-річна дитина збирала гроші протягом вісімнадцяти місяців. Про цю історію розповів батько школяра.

Як сучасні діти, Натан багато часу проводить в інтернеті. Одного разу він подивився відео на YouTube, у якому люди допомагають бездомним. Вони віддавали свої гроші до притулку, щоб хоч трохи покращити життя інших.

Через кілька годин після перегляду ролика, хлопчик захотів зробити те ж саме.

Батьки школяра зв’язалися з місцевим притулком і запитали, чого їм не вистачає. Батько Натана підтримав сина, і разом з ним вирушив до банку. Кожен з них зняв зі свого рахунку по 150 доларів. Для хлопчика це були всі заощадження. Але він так хотів допомогти іншим, що пожертвував усе.

Чотирикласник купив кілька пар взуття і їжу. «Тепер я радію і пишаюсь собою», — каже маленький хлопчик з великим серцем.

 ""

У притулку подякували дитині за такий дорослий і свідомий вчинок. А батьки дуже пишаються сином, адже на такі великі справи здатний не кожен.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.