Найбільша кількість переглядів на Ютуб – вгадайте, скільки разів дивилися ролик-чемпіон

Ми зібрали 15 найбільш переглядаються відео в історії Youtube в одному місці.

YouTube – дивно живучий майданчик, вже більше 15 років зберігає стабільну аудиторію любителів різних відео. З самого моменту появи цієї мережі в 2005 році до вересня 2020 року на ній зібралися кілька десятків надпопулярних відео, що б’ють всі рекорди по кількостей переглядів – серед них музичні пісні, вірусні хіти і навіть дитячі мультики.

ТОП-15 відео на Ютубі

На 15 сходинці – музичне відео Major Lazer, DJ Snake і MØ на пісню «Lean On», який зібрав 2,88 мільярдів переглядів. Цей танцювальний трек в стилі «електро» лідирував в західних чартах довгий час, що забезпечило йому роль завсідника вечірок.

Major Lazer, DJ Snake і MØ на пісню «Lean On»
Major Lazer, DJ Snake і MØ на пісню «Lean On»

14 місце займає кліп виконавців Енріке Іглесіаса, Дессемера Буено і Gente de Zona до їх спільної пісні «Bailando». Всього у відео 2,9 мільярда переглядів і це перше іспаномовне відео Youtube, яке перейшло позначку в мільярд.

На 13 місці розмістився кліп Тейлор Свіфт «Shake it Off» теж з 2,9 мільярдами переглядів через його вірусної рядки «Haters gonna hate», яка зараз активно використовується в мемах і тік-токах.

Shake it Off
Shake it Off

12 місце дісталося поп-рок групі OneRepublic завдяки їх головному хіту «Counting Stars». Романтична пісня, випущена в 2013 році, в даному моменту зібрала 3 мільярди переглядів. Крім величезної кількості уваги, кліп також може похвалитися перебуванням в топі за кількістю лайків.

Вкрай успішний британський співак Ед Ширан завоював 11 місце своєю піснею «Thinking Out Loud» – під нею нараховує понад 3 мільярди переглядів. Заради зйомок теж романтичного кліпу в партнерстві з професійною танцівницею Ширан тренувався по кілька годин щодня навіть під час туру.

Thinking Out Loud
Thinking Out Loud

Серед всіх хітів Кеті Перрі найбільшу популярність на Youtube отримала «Roar» з її 3,1 мільярдом переглядів. Їй дісталося 10 місце. Насправді, в поп-композиції немає нічого надприродного, крім чіпляє мелодії і красивого відеоряду. Саме простота і поява на безлічі вечірок стали причиною великої уваги до кліпу.

Кеті Перрі Roar
Кеті Перрі Roar

Поп-групі Maroon 5 вдалося домогтися 3,2 мільярда переглядів і 9 місця кліпом на пісню «Sugar» завдяки новаторської режисурі Девіда Добкіна і експериментальному сюжету – музиканти буквально вривалися на весілля ні про що не підозрюють молодят і дарували їм пару пісень. Так і вийшло драйвовий, яскраве відео.

У мрії багатьох юних дівчаток і просто популярного співака Джастіна Бібера теж є вкрай популярне музичне відео на Youtube – на пісню «Sorry». Воно зібрало 3,4 млрд переглядів, все завдяки запам’ятовується мелодії. Але з його величезною армією фанаток дивно, що співак залишився всього на 8 місці.

Sorry Бібер
Sorry Бібер

Феноменом Youtube всього кілька років тому стала вірусна пісня PSY «Gangnam Style», яка першою подолала позначку в 1 мільярд переглядів за всю історію майданчика. Невигадливий танець корейського виконавця повторювали все і всюди, а сам хіт майже рік тримався в чартах 30 країн світу. На жаль, за ці роки увагу до пісні впало, і тепер вона всього на 7 місці.

Пісня «Uptown Funk» і відео на неї – найуспішніші на Youtube для Бруно Марса і Марка Ронсона; та й в цілому дивно популярні – кліп наблизився до п’ятірки лідерів, але все ж залишається на 6 місці. У неї 3,95 мільярдів переглядів, вона нагадує мелодії 80-тих і зуміла майже півроку бути найпопулярнішою піснею в США. Досить для гордості!

Uptown Funk
Uptown Funk

Хто б міг подумати, що на 5 місці виявиться російський мультик «Маша і Ведмідь» та його 17 серія під назвою «Маша плюс каша». У цього дитячого ролика 4,33 мільярдів переглядів, і чомусь саме ця серія звичного для нас мультика стала популярною по всьому світу. Або може, її просто вкрай часто крутять своїм чадам і у нас?

На четвертому місці знову музичні кліпи, в цей раз Уіза Халіфа і Чарлі Пута з піснею «See You Again». У саундтреку до фільму «Форсаж 7» понад 4,7 мільярдів переглядів, а все через посвячення Полу Уокеру, зірці кінофраншизи, який пішов з життя в 2013 році.

See You Again
See You Again

Трійку лідерів починає Ед Ширан, який вже згадувався нижче, але в цей раз з піснею «Shape of You» – їй поки не вистачає зовсім трохи до 5 мільярдів, зупинившись на точці в 4,9 мільярда. Ширан знову танцює з однією з театру і знову довго готувався. Мабуть, така у нього формула успіху.

На другому місці – вірусна пісенька «Baby Shark Dance», популярність якої забезпечив корейський проект Pinkfong. У відео 6,6 мільярда переглядів, в основу музичного ряду лягли твори класиків і саундтреки до хоррор.

Ну і головним улюбленцем Youtube виявляється всюдисуще «Despacito» у виконанні Луїса Фонса і Дедді Янки. У пісні і яскравого кліпу 6,97 мільярдів переглядів, вона в 47 країнах не покидає чартів і побила рекорд «Gangnam Style» по швидкості набору переглядів – якщо корейському хіту потрібні були 5 місяців для 1 мільярда, то у «Despacito» такий результат зайняв всього 97 днів.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.