Як довго ти зможеш зберігати ненависть у своєму серці? Повчальна історія

Пам'ятайте про нього / неї гарне і відпустіть ненависть.

Вихователька дитячого садка вирішила дозволити своєму класу пограти в гру. Учитель сказав кожній дитині в класі принести пластиковий пакет з декількома картоплина. Кожній картоплині буде присвоєно ім’я людини, якого дитина ненавидить.

Таким чином, кількість картоплі, яке дитина покладе в поліетиленовий пакет, буде залежати від кількості людей, яких він / вона ненавидить.

Тому, коли настав день, кожна дитина принесла картопля з іменами людей, яких він / вона ненавидів. У деяких було 2 картоплини, у деяких – 3, а у деяких – до 5 картоплин. Потім учитель сказав дітям носити з собою картопля в поліетиленовому пакеті, куди б вони не пішли, протягом 1 тижня.

Минали дні за днями, і діти почали скаржитися на неприємний запах від гнилої картоплі. До того ж маючи 5 картоплин, доводилося нести більш важкі сумки. Через тиждень діти відчули полегшення, тому що гра нарешті закінчилася. Учитель запитав: «Як ви себе почували, коли тягали з собою картоплю протягом 1 тижня?» Діти виплеснули своє розчарування і почали скаржитися на проблеми, які їм довелося пережити, коли їм доводилося тягати важку і смердючу картоплю, куди б вони не пішли. Потім учитель розповів їм про прихований значення гри.

Учитель сказав: «Це якраз та ситуація, коли ви несете у своєму серці ненависть до когось. Сморід ненависті отруїть ваше серце, і ви будете носити його з собою, куди б ви не пішли. Якщо ви не можете терпіти запах тухлої картоплі всього один тиждень, чи можете ви уявити, як це, коли у вашому серці все життя зберігається сморід ненависті? »

Мораль: викиньте зі свого серця всяку ненависть до кого-небудь, щоб не носити тягар все життя. Прощення інших – краще ставлення. Негативне ставлення до когось буде тримати вас якомога далі від вас. Пам’ятайте про нього / неї гарне і відпустіть ненависть.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.