Як правильно посадити і доглядати за редискою, щоб отримати відмінний урожай: поради городника

Тримайте ґрунт вологою, щоб забезпечити швидке зростання м'ясистих, смачних коренів, що не розколюються.

Редис швидко, легко і весело вирощувати з насіння, і він готовий до вживання всього за чотири тижні. Ці компактні рослини можна вирощувати навіть у найменших садах, і вони відмінно заповнюють прогалини на городі. Сійте невеликими партіями кожні кілька тижнів для збору врожаю протягом усього літа, щоб зробити салати хрусткими. Є навіть сорти для зимового посіву.

Посів

Найкраще сіяти насіння редиски потроху і часто, для невеликих, але тривалих врожаїв. Прагніть забезпечити стабільні умови, щоб вони добре росли без будь-яких обмежень для їх росту.

Сійте на відкритому повітрі, в тому місці, де вони будуть рости. Це може бути земля, контейнери або навіть мішок для вирощування. Сійте насіння в короткі сівалки, глибиною 1 см і приблизно 2,5 см один від одного.

Для раннього врожаю потрібно сіяти в лютому в попередньо прогрітий ґрунт.

Сійте літні сорти з березня до середини серпня.

Озимі сорти слід сіяти в липні або серпні – відстань між насінням становить 23 см, щоб звести до мінімуму необхідність в проріджуванні надалі. При посіві більш ніж одного ряду тримайте їх на відстані 15 см один від одного.

в
Редис

Зріст

У проріджуванні нема потреби, якщо ви сієте літні сорти на відстані 2,5 см один від одного та озимі сорти на відстані 15 см один від одного.

Тримайте ґрунт вологою, щоб забезпечити швидке зростання м’ясистих, смачних коренів, що не розколюються. Це може бути непросто в жарку і суху літню погоду, тому регулярно поливайте.

Оскільки редис швидко дозріває, його можна сіяти як проміжну культуру між рядами медленнорастущих овочів, таких як горох і картопля.

Їх навіть можна використовувати в якості маркерів рядів для повільно проростають культур, таких як пастернак і лук – редис швидко проростає, відзначаючи ряд, в якому були посіяні інші культури, і забирається до того, як вони зможуть перешкодити основній культурі.

Популярне

Схожі статті

“Чоловіка тобі багатого”: Ксенія Мішина в латексі дала пораду всім жінкам, які і самі можуть розбагатіти

Ксенія Мішина продемонструвала кадри з нової фотосесії. Окрім того, знаменитість поділилась роздумами стосовно фрази, яку вона чула багато разів.

Таємнича Клавдія Петрівна показалася на концерті в Артема Пивоварова та в його кліпі: як виглядає співачка

Зірка TikTok Клавдія Петрівна здобула шалену популярність, оскільки записує пісні й знімає кліпи, не показуючи свого обличчя. До ажіотажу довкола особи виконавиці доклав руку й Артем Пивоваров.

З простого хека за 15 хвилин готую смачну страву як у ресторані: навіть сковороду мити не треба. Це вау

З будь-якої простої і недорогої риби можна приготувати якісну страву ресторанного рівня, яка здивує всіх вишуканим смаком. Спробуйте приготувати хек з томатами на сковороді.