Томатоводи розповіли, як виростити розсаду помідор

Розсаді помідор потрібно не заважати і тоді урожай будете збирати до самої осені.

Відомо, що найкращий час для посіву – це початок весни.

Щоб виростити чудову розсаду потрібно:

  1. Підготовка ґрунту. Насіння на ніч заливаємо теплою водою. З ранку можете висаджувати, але пам’ятайте, що глибина повинна бути однакова для усього насіння. Потрібно рівномірно розкласти насіння на грунт і присипати землею. А якщо ще потім долонею утрамбовувати, то отримаєте розсаду з сильним корінцем. Крім того, цей метод допоможе насінню вибратися з оболонки.
  2. Освітлення. Коли ще навіть не видно стеблинки, вмикайте підсвічування. Важливі перші 3-4 дні, тому світло краще в ці дні взагалі не вимикати. Вже на п’ятий день включайте тільки на ніч.

Розсаду краще зберігати там, де немає протягів і холоду. Наприклад, у кутку кімнати. Запам’ятайте, вона любить воду, світло і тепло. І більше розсаді нічого не потрібно. Коли на вулиці буде справжня весна, тоді виносьте її на вулицю або балкон.

Секрет хорошої розсади в тому, що не потрібно морочитися. Чим менше уваги, тим краща розсада і з часом урожай. Якщо ви дасте можливість насінню розвиватися самостійно, то отримаєте стійку розсаду.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: 7 правил нанесення парфуму, парфумованої та туалетної води

Нагадаємо, це ж зовсім інший кіт: як змінилось кошеня, коли виросло? (Фото) 

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.