ТОП-3 ідеї, що можна зробити зі старих шкарпеток: ви будете здивовані! (Відео)

Але, що можна зробити зі старими шкарпетками та куди їх можна застосувати, крім як ганчірочки з подальшим вкиданням у відро для сміття?

У кожному будинку є старі речі. Вважається, що старі речі нема потреби зберігати. Деякі люди їх викидають, інші знаходять застосування. Так, наприклад старі жіночі колготки знайшли застосування в багатьох сферах домашнього господарства.

По-перше, господині придумали в них зберігати часник і цибулю. Зручно, вони добре провітрюються в колготках і можна їх підвісити в будь-якому місці. Далі ці ж колготки застосовують коли потрібно підв’язувати молоду розсаду помідорів або перцю на городі.

Просто їх ножицями розрізають і виходять м’які та невеликої довжини мотузки. Вони легкі, зручні та не врізаються в молодої стебло.

Непотрібним пластикових пляшок з-під пива або просто газованої води, теж можна знайти застосування. Якщо їх розрізати уздовж, то вийде два піддону для розсади.

Пластикові бутилки
Пластикові пляшки

Але, що можна зробити зі старими шкарпетками та куди їх можна застосувати, крім як ганчірочки з подальшим вкиданням у відро для сміття? Виявляється можна! І найголовніше це буде красиво і стильно. Однак, по-перше, звичайно шкарпетки потрібно випрати – це зрозуміло. Далі їх необхідно розрізати ножицями як показано у відео нижче і потім з них можна отримати цікаві речі. Є три дивовижні ідеї як застосувати в рукоділлі старі шкарпетки.

Спробуйте слідувати інструкції в цьому відео та у вас обов’язково вийде.
Після чого ви будите просити своїх родичів і сусідів ніколи не викидати старі нікому не потрібні шкарпетки.

Таким чином у вас в будинку з’являться нові красиві речі, та й ви знайдете своє хобі. Приємного перегляду і гарного настрою!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.