Жінка вирішила більше не купувати бритву після того, як поголила ноги наждачним папером (Відео)

З того часу відео стало вірусним, його подивилися більше мільйона разів і зібрали понад 184000 лайків.

Жінка стала вірусної в соціальних мережах після того, як заявила, що змогла голити ноги наждачним папером, і їй спало на думку, що вона неправильно роками користується бритвами.

Якщо ви віддаєте перевагу видаляти волосся з ніг, у вас є кілька способів зробити це, включаючи гоління і воскову епіляцію.
Але виявляється, що є інший спосіб зробити це – він коштує набагато дешевше.

Жінка звернулася в TikTok, щоб заявити, що вона знайшла новий спосіб, щоб її ноги відчували себе гладкими та виглядали гладкими, без використання бритви.

TikToker, на ім’я Джулс, яка публікує повідомлення під ім’ям користувача @ jules49of, пояснила, як вона бачила, як інші користувачі TikTok використовували наждачний папір для видалення волосся з ніг.

У вірусному ролику на TikTok вона сказала: “Це мій перший TikTok тут, я трохи вистежую вас, люди.”
“Я спостерігала за однією з цих дівчат, вона бухгалтер, у всякому разі, я дізналася про те ким вона працює, і вона говорить про те, щоб голити їй ноги наждачним папером. Вона використовувала наждачний папір зернистістю 600 на свої ноги.”

Як видалити волосся на ногах

Вона сказала: “По колу так 10 разів, по колу навпаки 10 разів. Я зробив це. Боже мій, у мене така ніжна шкіра, це приголомшливо. І це працює”.
Жюль додала: “Весь цей час я використовував чортову бритву. Всього лише наждачний папір із зернистістю 600. Спасибі, бухгалтери TikTok “.

З того часу відео стало вірусним, його подивилися більше мільйона разів і зібрали понад 184000 лайків.

Одна людина сказала: “Кілька років тому я купив по телевізору інструмент, який використовує наждачний папір. Я зробив це на нозі мого сина по колу, і він досі не відрощує там волосся. Йому 23 роки”.

Інший написав: “Я використовую на п’ятах шматочки наждачного паперу”.

Третій відповів: “З того часу, як я почав теслювати і як людина зі надчутливою шкірою, наждачний папір був благословенням. Відлущування і видалення волосся? Так, будь ласка”.

Однак не всім це здалося гарною ідеєю, і один експерт порадив людям бути обережними.

Вони прокоментували: “Добре, я косметолог, від цього шкіра стане сирої, я б не рекомендував”.

Інший користувач додав: “Ви знаєте, скільки дрібних порізів папірцем ви робите на своїй шкірі? Є ймовірність зараження”.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.