Довгоочікувана зустріч: син приїхав додому з особливим подарунком для мами (Відео)

Вона завжди чекає сина вдома, але в цей раз зустріч була особливою. Від такого сюрпризу у матері пропала мова і зашкалювали емоції.

Типова домогосподарка з Індіани Єва Голуб не була готова до такої зустрічі, але вона точно її чекала.

У жінки є дорослий син Донні. Він військовий і тому дуже рідко приїжджає додому. Зовсім недавно він ще одружився на дівчини на ім’я Міранда, що сильно радувало його батьків.

Одного разу молодята вирішили приїхати в гості на Різдво і зробити особливий сюрприз. Звичайно, вони нікого не попереджали, тільки Донні сказав матері, що вони приїдуть на свята. Єва Голуб завжди рада бачити свого сина і невістку, тому дуже зраділа. Але жінка навіть не уявляла, який подарунок можуть привести її рідні.

Настав той самий день, і в будинку Єви пролунав рідний голос сина. У цей момент настрій жінки відразу піднявся, і вона швидко пішла зустрічати гостей. Як тільки вона вийшла з коридору її емоції зашкалювали. Вона не вірила своїм очам. Її діти привезли маленьку Мелісу. Тепер Єва справжня бабуся.

Подивіться, як вона ніжно тримає дитину і при цьому постійно вигукує: «О Боже! О Боже!”. Напевно, це найкращий сюрприз, який діти можуть зробити своїм батькам.

Донні і Міранда давно хотіли дитину, але військова служба постійна міняла плани молодої сім’ї. Тому пара не говорила своїм батькам, що вони скоро стануть бабусями і дідусями. Здається, це один із найкращих способів повідомити таку новину.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Перша зустріч: дитина і мама обіймаються

Нагадаємо, кіт-лікар допомагає лікувати пацієнтів ветеринарної клініки.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.