Незвичайні молодята з різницею у віці 34 роки: як їм вдалося зберегти шлюб?

Нестандартний шлюб пережив суспільний осуд.

Навіщо вона це зробила? Спитала б більшіть. Але у них дійсно любов. Лінда вийшла заміж за 17-літнього хлопця, їй тоді було 51 рік.

Вони познайомилися на курсах в автошколі. Джек, тоді майбутній чоловік Лінди, навчався керувати автомобілем. І його інструктором якраз стала вона.

Лінда була розлучена і мала двох дітей. Розчарувавшись в попередньому шлюбі, вона вже не сподівалася зустріти того самого чоловіка. Але її учень відразу їй сподобався. Джек відповідав взаємністю. Вони багато розмовляли і про життя, і про водіння. У них було багато спільного, тому відносини переходили на інший рівень.

На той момент Джей зустрічався з ровесницями, але таких почуттів не відчував. Хлопець, зібравши всі думки, запросив жінку на перше побачення.

Лінда боялася, що близькі хлопця не зрозуміють його вибору. Та й собі вона довго не могла зізнатися, що дійсно любить його. У підсумку вирішила погодитися на романтичну зустріч.

Мати і батько молодого хлопця були вражені такій обраниці сина. Адже вона старша за них на десять років. Вони не сприйняли цю ситуацію і намагалися розірвати такі стосунки. Батьки сподівалися, що син отямиться. Але через вісім місяців Джей запропонував Лінді вийти заміж.

Такий союз не прийняли і діти Лінди. Дівчинці було 13 років, а хлопчикові – 17 років. Вони не розуміли, як їх майбутній «батько» може бути майже їхнім ровесником.

Минуло 18 років і Лінда з Джеєм разом. Тепер йому 36 років, їй – 69 років.

Складно було зберегти сім’ю, коли всі навколо засуджують. Але любов перемогла і їм вдалося залишитися удвох. Лінда дуже хотіла дитину від Джея, але хлопець, спираючись на свою молодість, не захотів ставати батьком.

Зараз сімейна пара відкрила невелике кафе і пекарню. Вони щасливі, що вік не зміг стати між двома серцями. Джей став турботливим чоловіком і допомагає ростити онуків Лінди.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Уже не найтовстіший: хлопчик важив 192 кг

Нагадаємо, вечірня молитва на удачу: Читати тільки, коли сонце сіло за горизонт.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.