Чоловік зробив незвичайну підлогу з монет

Чоловік із Британії виставив в інтернет фото підлоги із монет. Використали 27 тисяч монет.

36-річний Мет Джайлс поділився з усім світом своїм незвичайним витвором. Він і його дружина вирішили зробити підлогу зі звичайних монет. Але втілити таку ідею в життя, було не так уже й легко.

Британець зі своєю дружиною вивчили весь інтернет, вони шукали цікавий і якісний декор для свого будинку. Нарешті подружжя знайшло нетиповий варіант.

Спочатку сімейна пара поміняла паперові гроші на монети. Для цього вони пішли в банки і поштові відділення. З 270 фунтів вийшло двадцять сім тисяч монет. Нагадаємо, 1 фунт – 32,50 грн.

Шість тижнів Мет робив підлогу своєї мрії. На допомогу прийшли друзі, адже роботи було багато. А заняття виявилося захоплюючим, все рівно, що дитячі пазли збирати. Монети вони викладали на силікон, яким чоловік своєчасно покрив підлогу.

Друзі допомагають робити підлогу з монет
Друзі допомагають робити підлогу з монет
Підлога з монет
Підлога з монет

Майже готову підлогу заливали спеціальною рідиною, яка заповнювала проміжки між монетами.

У кінці чоловік покрив ще все епоксидною смолою, яка застигала дві доби. Завдяки їй волога не потрапить всередину і підлога буде стійкою до зносу.

Пол вийшов дуже стильним і дійсно довговічним. На нього можна дивитися годинами, адже такого ви в магазинах не зустрінете. Будь-який дизайнер оцінить таку незвичайну підлогу з монет.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.