Діти Президентів – все їм заздрять, а вони мріють про звичайну життя

Для політиків і публічних особистостей імідж їх сім'ї відіграє величезну роль - не дарма ж перед виборами завжди з'являються класичні фото з сім'єю, з дітьми, в саду біля будинку ... І мимовільними заручниками популярності батьків стають діти. І що вони думають з цього приводу?

Образ хазяїна і люблячого сім’янина повинен переконати електорат в тому, що кандидат вкрай добропорядочен і точно такий же «звичайна людина», як ми. До того ж, він дозволяє цілком легально представити публіці своїх дітей, які колись можуть зайняти місце батька в тій же сфері.

Так і виходить, що все частіше на публічних заходах можна помітити не тільки самого президента і його першу леді, а й спадкоємців сімейства – необов’язково вже дорослих, скоріше навіть в шкільному віці.

 ""

У них, завжди красивих і модно одягнених, життя не так вже й безхмарна: вони не по своїй волі стають предметом обговорення ЗМІ і часом піддаються критиці разом з батьком; можуть страждати від відсутності близьких друзів або постійної охорони.

Та й нерідко до другого покоління ставляться скептично, враховуючи можливе сприяння в кар’єрі виключно через прізвище.

Виходить, що високий статус сім’ї – далеко не завжди причина для щастя.

Ми зібрали фото президентів, на яких миготять їхні діти – хтось уже відомий своєю власною діяльністю, хтось залишається в тіні батьків. У будь-якому випадку, вже через 10-20 років саме ці підлітки будуть в центрі багатьох подій, коли старші відійдуть від справ і влади.

Хто вони – еліта завтрашнього дня

Найбільш обговорюваним останнім часом, а саме в 2020 році, «принцом» став син молодший син Олександра Лукашенка – Микола. Він, на відміну від двох інших братів, завжди супроводжує батька на заходах і дуже привабливий.

Микола Лукашенко
Микола Лукашенко

Діти Володимира Зеленського – шістнадцятирічна Олександра і семирічний Кирило – вже кілька разів з’являлися на ТБ в акторських роботах, але тепер миготять тільки в інстаграмме першої леді.

Діти Володимира Зеленського
Діти Володимира Зеленського

Спадкоємці Дональда Трампа у всіх на слуху – в їх сімейний клан цілих п’ятеро дітей, і всі вони по-своєму підтримують батька. Але на тлі інших виділяється діяльна Іванка – активістка, благодійниця і бізневумен.

Дональд Трамп з молодшим сином, дружиною та старшою донькою
Дональд Трамп з молодшим сином, дружиною та старшою донькою Іванкою

Серед дітей президента Азербайджану найбільше уваги дістається дочки Лейли Алієвої – її знають як «татову улюбленицю» і колишню дружину Еміна Агаларова. Вона займається журналістикою і благодійністю.

Лейла Алієва
Лейла Алієва

У Анжея Дуди, повторного президента Польщі, підростає амбітна Кінга – як тільки дівчина зрозуміла, що хоче займатися політикою, так відразу стала з’являтися поруч з батьком. Освіта у неї європейське, перспективи – відмінні.

Кінга Дуда
Кінга Дуда

У Мілоша Земана, президента Чехії, в родині така ж ситуація – дочка вирішила зайнятися політикою. Миловидна Катержина керувала штабом батька під час виборів, працює над соціальними проектами і явно намагається стати ближче до високих політичних постів. Втім, всі шанси досягти успіху на обличчя.

Катержина Земан
Катержина Земан

 

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.