Молитви про правильні рішення, коли самостійно ви не можете їх прийняти. Читайте з вірою!

Господи, допоможіть мені відмовитися від того, що неправильно і марно, і допоможіть мені домогтися того, що принесе задоволення, зростання і плідність в моєму житті.

Молитва про правильні рішення

Боже, дай мені сьогодні розрізнення. Загостри мої почуття, щоб я міг тверезо розсудити у своєму житті. Допоможіть мені побачити та правильно оцінити позитивні та негативні сторони кожної ситуації, можливості та рішення, з якими я стикаюся. Надсилайте мене, коли я роблю вибір.

Допоможіть мені відмовитися від того, що неправильно і марно, і допоможіть мені домогтися того, що принесе задоволення, зростання і плідність в моєму житті. Батьку, допоможи мені бути виборчим і ніколи не імпульсивним.

Розвивайте в мені обережний і терплячий характер, щоб я не брав необдуманих рішень і дій. І дайте мені сміливості скористатися всіма можливостями та цілями, які ви запланували для мого життя, і переслідувати їх. Амінь.

Веди мене молитва

Люблячий Батько, будь ласка, пішли свій Святий Дух, щоб вести мене. Ви сказали, що ваш Дух навчить мене всьому і приведе мене до істини. Нагадайте мені слова Ісуса, коли я сьогодні буду робити вибір. Коли я стаю пригніченим рішеннями, які стоять переді мною, будь ласка, дай мені спокій, що перевершує всяке розуміння.

Очисть свій розум, щоб слідувати за тобою всім серцем, всією душею, всім розумом і всією своєю силою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва про захист

Могутній Господь, будь ласка, будь зі мною кожен день. Стеж за моїми кроками та тримай мене в безпеці, коли я дію і приймаю рішення у своєму житті. У всьому, що я роблю, не дозволяйте мені робити неправильні кроки, мовлення і рішення, які можуть привести мене до фінансових і особистим невдачам.

Тримайте мене якомога далі від брехливих людей і помилкових можливостей, які просто використовуються для того, щоб обдурити людей і відняти у них з працею зароблені гроші та навіть їх особистість. Боже, будь ласка, захисти мене від злих людей, які полюють на хороших і корисних людей.

Надсилайте мій шлях і направляйте мене до щирих і добродушним людям. І привести мене до справедливої оплати праці та можливостей для бізнесу. Про це я молю, амінь.

Молитва про направлення на шлях миру

Батько, я дякую Тобі за те, що ти мій світ, сяє в темряві. Коли я не знаю, в який бік повернути, я можу бігти до твого світла. Господи, пролий своє світло на темні місця в моєму серці та розумі. Веди мої ноги по шляху миру і благословення.

Коли я перебуваю в темній ущелині страху і зневіри, будь моїм сходом сонця, що приносить безпеку та знання того, як діяти далі. Тримай мене у своїй досконалої волі. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.